DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA’DA SOKAK İFTARLARI BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİ OLUYOR

Tuzla Belediyesi, Evliya Çelebi Mahallesi’ndeki Sokak İftarını Hızır Reis Caddesi’nde Gerçekleştirdi. İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri ve Evliya Çelebi Mahallesi Sakinleri Katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İftardan Önce Alanı Gezerek Vatandaşların Ramazan Ayını Tebrik Etti.

AYNI SOFRAYI PAYLAŞANLAR KARDEŞTİR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sokak İftarında Yaptığı Konuşmada Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi. Başkan Yazıcı, “Aynı Sofrayı Paylaşanlar Kardeştir” Düsturuyla Kardeşliğimizi, Birliğimizi, Beraberliğimizi Pekiştirmek İçin Bu İftar Sofralarını Hazırlıyoruz. Bu Sofraların Güzelliği ve Amacına Ulaşmasını Sağlayan Sizin Bu Davete İcabınız ve Bu İftar Sofralarında Yer Almanızdır. Rabbim, Sevdiklerinizle Beraber Nice Ramazanlara Ulaşmanızı Nasip Etsin Böylesine Yüce ve Aziz Bir Millete Hizmet Etme Fırsatını Bana Verdiği İçin Rabbim’e Şükrediyorum.” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İçin Çizdikleri Vizyonu da “İstanbul’un En Ucunda Bir İlçe Olmamıza Rağmen İlçemizi En İyi Duruma Getirmek, Tuzla Halkının Her Hizmetin En İyisine Layık Olduğu Düşüncesiyle Eğitimde, Ulaşımda ve Sağlıkta Her Türlü İmkanı Sağlamanın Gayret ve Azmini Gösteriyoruz. Tuzla’mızın Hızlı Bir Şekilde Bütün İmkanlara Sahip Olması İçin Gayret Sarf Ediyoruz” Şeklinde Açıkladı.

Tuzla Belediyesi, Her Sokak İftarında Olduğu Gibi Evliya Çelebi Mahallesi Sokak İftarının Ardından da Çocuklara Yönelik Ramazan Etkinliği Düzenledi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINDAN “AHDE VEFA” İFTARI

HIZLI YORUM YAP