DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2138663฿%-1.01983

ETHEREUM

99388Ξ%-1.36814

a

TUZLA’DA TEMİZLİK PERSONELİNİN DİKKATİ ÜÇ CANA HAYAT VERDİ

ÇÖP KONTEYNERİNDE ÖLÜME TERKEDİLEN YAVRU KEDİLERİ, TUZLA BELEDİYESİ TEMİZLİK PERSONELİ KURTARDI

3 YAVRU KENDİNİN HAYATINI KURTARAN TEMİZLİK GÖREVLİSİ O ANLARI ANLATTI

Tuzla’nın Cami Mahallesi’nde Bulunan Bir Konteynere Bırakılan 4 Yavru Kedinin 3’ü Tuzla Belediyesi Temizlik Personelinin Dikkati Sayesinde Kurtarıldı. Hipotermi Geçiren Kedileri Çöp Toplama Aracına Alarak Isıtan Tuzla Belediyesi Temizlik Personeli Kadir Doğan O Anları Anlatı.

Tuzla’nın Cami Mahallesi Papaz Çeşme Caddesi Üzerinde Bulunan Bir Çöp Konteynerinin İçine Bırakılan 4 Yavru Kediden 3’ünün Hayatı, Tuzla Belediyesi Temizlik Personelinin Dikkati Sayesinde Kurtuldu. Çöp Konteynerini Çöp Toplama Aracı İle Kaldırdığı Sırada Araç Ekranında Kıpırdama Fark Eden Temizlik Personeli Kadir Doğan, Hemen Çöp Konteynerini Yere İndirerek Aracından İndi. Konteynerin İçine ve Çevresine Bakan Kadir Doğan, 4 Yavru Kedinin Üçünün Sağ Olduğu Fark Etti. Hipotermi Geçiren ve Soğuktan Titreyen Yavru Kedileri Çöp Toplama Aracına Alarak Isıtan Doğan, Yavru Kedileri Tuzla Belediyesi Veterinerlerine Getirdi. Orada Yapılan Kontrollerinin Ardından Sağlık Durumları İyi Olan Kediler Sahiplendirilerek Yeni Yuvalarında Yaşamaya Başladılar. Temizlik Personeli Kadir Doğan’ın Yavru Kedileri Bulduğu Heyecanı Güvenlik Kameralarına Yansırken, O Anları Mikrofonlara Anlattı.

“KEDİLERİ BURAYA ATMIŞLARDI BEN DE KAYITSIZ KALAMADIM”

Tuzla Belediyesi Temizlik Personeli Kadir Doğan,” Biz Günlük Görevimizi İcra Ederken, Rutin Olarak Günlük Olarak Alınan Çöp Konteynerimizi Taktım. Havaya Kaldırdım ve Araç İçerisinde Konteynerlerin İçerisinde Gösteren Kameralarımızdan Bir Kıpırtı Fark Ettim. Çöp Konteynerini Hiç Boşaltmadan Aşağıya İndirdim. Aşağı İnip Baktığım Zaman İki Tane Yavru Kedinin Çöp Konteynerinin İçerisinde Olduğunu Fark Ettim. Bir Tanesi Ölmüştü. Canlı Olanı Aldım ve Konteynerin Arka Kapağının Olduğu Yerden Diğerlerini Aldım. Toplamda 3 Tane Göbekleri Daha Düşmemiş Yavru Kediydiler. Bu Şekilde Buraya Atmışlardı Bu Kedileri. Anne Kedinin Gelip de Konteynerin İçerisine Doğum Yaptığı Bu Zamana Kadar Görülmüş Bir Olay Değildir. Ben de Tabi Bu Duruma Kayıtsız Kalamadım. Aldım Kamyonun İçerisine Koydum. Güzelce Sardım. Isıttım Onları. Hipotermi Geçiriyorlardı. Titremelerini Giderdim. Tuzla Belediye Binamızın Arkasında Sağlık Birimimize Teslim Ettim” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

HIZLI YORUM YAP