DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

TUZLA’DA TOPLU İŞ GÖRÜŞMELERİ İLE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, İŞKUR İle Birlikte Düzenlediği Toplu İş Görüşmeleri İle İş Arayan Vatandaşları İşveren İle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, İŞKUR İle Birlikte Düzenlediği Toplu İş Görüşmeleri İle İş Arayan Vatandaşları İşveren İle Buluşturmaya Devam Ediyor. Bu Kapsamda Düzenlenen ve 5 Firmanın Katıldığı Toplu İş Görüşmesi İle 100 Kişi İşe Yönlendirildi. Ayrıca Tuzla ve Çevre İlçelerde Yaşayan ve İş Arayan Engelli Vatandaşlar İçin Düzenlenen Toplu İş Görüşmesinde 100 Engelli Vatandaş İşe Yönlendirildi.

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, Yıl Boyunca Yaptığı İşveren İle İş Arayan Vatandaşı Buluşturduğu Çalışmalara Yeni Bir Boyut Kazandırdı. Geçtiğimiz Aylarda Tek Firma İle Düzenlenen Toplu İş Görüşmeleri Artık Birden Fazla Firmanın Katılımı İle Gerçekleştiriliyor. Bu Sayede İşe Arayan Vatandaşlar, Mini İstihdam Fuarı Konseptinde Düzenlenen Toplu İş Görüşmesi Sayesinde Birden Fazla Firma İle Görüşerek Kendisine En Uygun İşi Seçme Fırsatı Yakalıyor. Bu Kapsamda Düzenlenen İş Görüşmelerine Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösteriyor. Geçtiğimiz Günlerde Düzenlenen ve 5 Büyük Firmanın Katıldığı İş Görüşmeleri İle 100 Kişi İşe Yönlendirildi. Ayrıca Tuzla İle Çevre İlçelerde Yaşayan ve İş Arayan Engelli Vatandaşlar İçin de Aynı Konseptte Toplu İş Görüşmesi Düzenlendi. Toplu İş Görüşmesine Katılan 8 Firma, Kendi Aradığı Kriterlerde Personel İle Bire Bir Görüşme Gerçekleştirirken, 100 Engelli Vatandaş İse Kendisine En Uygun Pozisyon İçin Görüşme Gerçekleştirdi.

Toplu İş Görüşmelerine Gelen Gökbey Savaş, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ederek, “İş Aramaya Geldim. Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’ne Üyeliğim Vardı. Mesaj da Gelince Değerlendirmek İstedim. Askerlikten Yeni Geldim” Dedi. Engelli Toplu İş Görüşmesi İçin Gelen Şerife Kaçut,” İnşallah Bir İş Sahibi Olarak Çıkacağım” Derken Bir Diğer Engelli Vatandaş Yunus Erdem,” Çok Mutluyum. İnşallah Herkesi İçin Hayırlı Olur. Herkes İçin Bir Ekmek Kapısı Açılmasını Temenni Ederim” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İHTİYAÇ SAHİBİ KADINLARIN ÜRETTİĞİ HEDİYE PAKETLERİNE YOĞUN İLGİ

HIZLI YORUM YAP