DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLA’DA VEFA DESTEK EKİPLERİ, TAM KAPANMA VE BAYRAMDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLDU

COVİDLİ VATANDAŞLARDAN VEFA DESTEK EKİPLERİNE,’ AKRABALARIMIZ BİLE BİZE MALZEME GETİRMİYOR, SİZ GETİRİYORSUNUZ’

Tuzla Kaymakamlığı İle Tuzla Belediyesi Koordinasyonunda Faaliyet Gösteren Vefa Destek Ekipleri, Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tam Kapanma Dönemi ve Ramazan Ayı İçerisinde de İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında Olmaya Devam Etti.  Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri, Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan ve Karantinada Olduğu İçin İhtiyaçlarını Karşılayamayanların Alışverişlerini Gerçekleştiriyor.

Koronavirüs Salgınının Ülkemizde Görüldüğü 2020 Yılının Mart Ayından İtibaren 7 Gün 24 Saat İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olan Vefa Destek Ekipleri, Tam Kapanma Dönemi ve Ramazan Ayında da Çalışmalarını Sürdürdü. Tuzla Belediyesi Zabıta Ekipleri Tarafından Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan ve Evlerinde Karantinada Bulunan Vatandaşların, Ekmek, Meyve, Sebze, Gıda Ürünleri ve İlaç Gibi İhtiyaçları Karşılandı. Yapılan Alışverişler, Testi Pozitif Çıkan Vatandaşlar İle Temas Edilmeden Teslim Edidi. Tuzla Belediyesi Zabıta Memuru Yalçın Şener,” Vatandaşımıza Gittiğimiz Zaman Bize; ‘ Kimse Gelmeyecek Zannediyoruz. Kendi Akrabalarımız Bile Bize Malzeme Getirmiyor’ Diyenler Var. Çok Mutlu Oluyorlar” Dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Tuzla Belediyesi Zabıta Memuru Yalçın Şener, ”Vatandaşlarımız Vefa Destek Ekibimize Ulaşıyorlar. Orada Temel İhtiyaçları İçin Talepte Bulunuyorlar. Biz de Vatandaşlarımızın İsteklerini Yerini Getirmeye Çalışıyoruz. Ekmek Olsun, Meyve Olsun, Ağrı Kesici İstiyorlar. Elimizden Geldiği Kadar, Vefa Destek Ekibi Olarak Vatandaşlarımıza Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın İhtiyaçlarını Aldığımız Zaman, Vatandaşımız İle İrtibata Geçiyoruz ve Adreslerine Geldiğimizi Söylüyoruz. Kapısına Ya da Uygun Bir Yere Bırakarak Ayrılıyoruz. Bu Şekilde Hem Koronavirüsten Korunuyoruz, Hem de Vatandaşımıza Yardımcı Olmuş Oluyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GENÇLERDEN 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERE SÜRPRİZ BAYRAM ZİYARET

HIZLI YORUM YAP