DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

TUZLA’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI SIRASINDA 8 BİN KİŞİLİK SICAK YEMEK DAĞITILDI

TUZLA’DA SON 4 GÜNDE 8 BİN KİŞİLİK SICAK YEMEK DAĞITILDI

İstanbul’da Pazar Gününden İtibaren Etkisini Gösteren Kar Yağışı Sırasında Tuzla Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşları Unutmadı. Pazar Gününden Çarşamba Gününe Kadar Yoğun Kar Yağışı Olmasına Rağmen İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin 8 Bin Kişiye 3 Çeşit Sıcak Yemek Belediye Ekipleri Tarafından Kapı Kapı Dolaşılarak Dağıtıldı.

İstanbul’da Pazar Gününden İtibaren Yoğun Bir Şekilde Etkisini Gösteren Kar Yağışı Sırasında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar da Unutulmadı. Tuzla Belediyesi Aşevinden Her Gün Sabahın İlk Işıkları İle Birlikte Dağıtıma Başlanan 2 Bin Kişilik Sıcak Yemek Hizmeti, Kar Yağışı Sırasında da Aksamadan Devam Etti. Pazar Gününden Çarşamba Gününe Kadar 3 Çeşit Sıcak Yemek 8 Bin Kişiye Kapı Kapı Dolaşarak Belediye Ekipleri Tarafından Dağıtıldı. Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Dağıtımı Yapılan Yemekler, İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yüzünü Güldürdü.

“AMACIMIZ TUZLA’DA ULAŞAMADIĞIMIZ VATANDAŞIMIZ KALMASIN”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kar Yağışıyla Birlikte Ekiplerin Tamamının Teyakkuz Halinde Olduğunu İfade Ederek Şunları Söyledi. “Belediye Ekiplerimiz Gerçekten Büyük Bir Özveriyle Çalışıyor. Herhangi Bir Mağduriyet, Aksaklık Olmasın Diye Her Yere Yetişmeye Çalışıyoruz. Bir Taraftan Yoğun Kar Yağışıyla Kapanan Yollar Açılıyor, Diğer Taraftan da Vatandaşlarımızın Temel İhtiyaçlarını Gidermek İçin Gayret Ediyoruz. Amacımız Tuzla’da Ulaşamadığımız Vatandaşımız Kalmasın İstiyoruz. Yılın Her Günü, 12 Ay Boyunca Yaptığımız Çalışmaları Özellikle Hava Şartları Olarak Daha Ağır Geçen Günlerde Daha Fazla Yapmaya Çalışıyoruz. Aşevimizde İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımıza Sıcak Yemek Ulaştırmak İçin Gayret Ediyor. Sabahın İlk Işıklarıyla Birlikte Yemek Kazanlarımız Kaynamaya Başlıyor. Ve Pişen Yemeklerimiz İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımıza En Hızlı Şekilde Ulaştırılıyor. Bu Zorlu Hava Şartlarında, Çalışmaları Büyük Bir Özveriyle Yerine Getiren Ekiplerimize Teşekkür Ediyorum. Onların Her Biriyle Gurur Duyuyorum.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KAR YAĞIŞINA RAĞMEN AMBULANS HİZMETİ DEVAM ETTİ

HIZLI YORUM YAP