DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

TUZLA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

*TUZLA GENÇLİK MERKEZİ’NDE YÜZ YÜZE EĞİTİMLER BAŞLADI *TUZLA BELEDİYESİ EĞİTİM BİRİMLERİ’NDE YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Kabine Toplantısı Sonrası, Koronavirüste ‘Kademeli Normalleşme’ Kararlarının Açıklanmasının Ardından Tuzla’da Normalleşme Çalışmaları Başladı. Tuzla Belediyesi Bünyesinde Bulunan Gençlik Merkezi’nde Yüz Yüze Eğitim HES Kodu, Temizlik Ve Sosyal Mesafe Kurallarına Uyularak Başladı. Eğitim Öncesinde Tüm Temas Yüzeyleri Dezenfekte Edildi. 

https://youtu.be/LvpLM-M40D8

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Kabine Toplantısı Sonrası, Koronavirüste ‘Kademeli Normalleşme’ Kararlarını Açıkladı. Buna Göre Yüksek Risk Grubunda Bulunan İstanbul’da Yüz Yüze Eğitim, Okul Öncesi Eğitim Kurumları, İlkokullar Ve 8. İle 12. Sınıflarda Başladı.  Bu Kapsamda Tuzla Belediyesi Bünyesinde Bulunan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Yüz Yüze Eğitimler Başladı. Öğrenciler Derse Gelmeden Önce Sınıflar, Özel Eğitim Alanları Ve Temas Yüzeyi Oluşturabilecek Tüm Bölgeler Dezenfekte Edildi. Öğrenciler HES Kodu Ve Ateşleri Kontrol Edilerek Derse Alındı. Ayrıca Öğretmenler Sık Sık Mesafe, Temizlik Ve Maske Konusunda Öğrencileri Uyardı. Üniversiteye Hazırlık Derslerine Gelen Öğrenciler Yüz Yüze Eğitimin Başlamasından Dolayı Mutlu Olduklarını Belirttiler.

“TEDBİRLERİMİZİ ALARAK DEVAM ETMEYE BAŞLADIK”

Tuzla Gençlik Merkezi’nde Matematik Öğretmeni Olan Mine Aslan,” Şu Anlık Kısıtlamalardan Dolayı Sadece Mezun Öğrencilerimize Üniversiteye Hazırlık Dersleri Vermekteyiz. Şöyle Başladık, Bu Süreçten Öncede Aynı Şekilde Derse Geldiklerinde HES Kodu Kontrolü Yapıyoruz. Sosyal Mesafeye O Zamanda Dikkat Ediyorduk Şimdi De Dikkat Ediyoruz. Sınıflar Zaten Seyreltmiş Olarak Normal Mevcudun Yarısı Kadar Öğrenci Alıyoruz.  Bu Şekilde Sosyal Mesafeye Dikkat Ederek Olabildiğince Teneffüsleri Kısaltarak Derslere Tedbirlerimiz Alarak Devam Etmeye Başladık” Dedi.

“KESİNLİKLE DERSLERİ ÇOK ÖZLEDİK”

Yüz Yüze Ders İçin Gençlik Merkezi’ne Gelen İbrahim Asrafoğlu,” Kesinlikle Dersi Çok Özledim. Yüz Yüze Eğitimleri İple Çekiyordum Zaten. Bugün Açılması İle Birlikte Çok Bahtiyar Olduk. Çok Mutluyum. Sınıflarda Kesinlikle Maskemi Takıyorum. Her Teneffüs Koridorlarda Bulunan Dezenfektanları Kullanıyorum. Korunuyorum” Dedi. Yüz Yüze Eğitimler Başladığı İçin Mutlu Olduğunu Belirten Yakup Kars,” Eğitimler Başladığı İçin Mutluyum. Derslerimiz Online Bir Şekilde Olduğu Zaman İyi Anlayamıyorduk. Yüz Yüze Eğitim Bize Bir Avantaj Oldu. Bu Avantajı Daha İyi Sağlayacağımızı Düşünüyorum”.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA KAÇAK KAZI YAPAN DEFİNE AVCILARINI ZABITA EKİPLERİ SUÇÜSTÜ YAKALADI

HIZLI YORUM YAP