DOLAR

32,2430$% -0.01

EURO

34,7206% -0.2

GRAM ALTIN

2.399,72%-0,38

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,25

BİST100

10.336,50%0,68

BİTCOİN

2033832฿%-0.43446

ETHEREUM

98531Ξ%-0.75515

a

TUZLA’DA YÜZLERCE FARKLI BRANŞTA MESLEKİ YETERLİLİK KURSLARI BAŞLIYOR

Tuzla Belediyesi Tarafından Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi İş Birliği İle Yüzlerce Farklı Branşta Mesleki Yeterlilik Kursları Başlıyor. Ücretsiz Gerçekleştirilecek Kurslarda Başarılı Olanlar, Sertifika Almaya Hak Kazanabilecekler.

Tuzla Belediyesi Tarafından Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi İş Birliği İle Yüzlerce Farklı Branşta Mesleki Yeterlilik Kursları Başlıyor. Ücretsiz Gerçekleştirilecek Kurslarda Başarılı Olanlar, Sertifika Almaya Hak Kazanabilecekler. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,  “İstihdama Destek Vermek Amacıyla Yüzlerce Farklı Branşta Mesleki Yeterlilik Kursları Başlatıyoruz. Burada Başarılı Olan Vatandaşlarımız Alacağı Sertifikalar İle Daha Kolay İş Sahibi Olabilecekler” Dedi.

Tuzla’da İşveren Firmalar İle İş Arayan Vatandaşları Buluşturan Tuzla Belediyesi Kariyer Ve İstihdam Merkezi (TUZKAM), Mesleki Yeterlilik Kursları’na Başlıyor. Tuzla Belediyesi İle Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi İş Birliği İle Yüzlerce Farklı Branşta Başlayacak Eğitimlerde Başarılı Olanlara Sertifikaları Verilecek. Sanayi, Teknoloji, İmalat, Gıda, Tekstil Gibi Sektörlerde Hizmet Veren Dünyanın Ve Türkiye’nin Önde Gelen Önde Gelen Grup Şirketleri Başta Olmak Üzere,  Yüzlerce Firma İle Yapılan Çalışmalar Kapsamında On Binlerce Kişiye İstihdam Desteği Sağlanırken, Mesleki Yeterlilik Kursları İle Bu Sayının Artması Hedefleniyor. Tuzla Belediyesi Tarafından Ücretsiz Olarak Yapılacak Kurslara 16 Yaş Ve Üzeri İle Daha Önceden Teşvik Kapsamında Mesleki Yeterlilik Kursu Belgesi Almamış Vatandaşlar Başvurabilecek. Kurslara Başvuracak Adaylar, Tuzla Belediyesi’nin İnternet Sitesi Ve Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda Bulunan Kariyer Ve İstihdam Merkezi Ofisinden Kayıtlarını Oluşturabilecekler.

“SERTİFİKALARINI ALAN VATANDAŞLARIMIZ DAHA KOLAY İŞ SAHİBİ OLABİLECEKLER”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”İstanbul’un 8 Organize Sanayi Bölgesinden 5’i İlçemizde Bulunmaktadır. Ayrıca Dünyaca Ünlü Şirketlere, Türkiye’nin En Büyük Grup Şirketlerine Ev Sahipliği Yapıyoruz. Biz De Ortaya Çıkan Bu İş Potansiyeline İstinaden Kariyer Ve İstihdam Merkezimize Başvuran Vatandaşlarımızın Özgeçmişlerini Niteliklerine Göre Uygun Firmalara Yönlendiriyoruz. Şimdi İse İş Arayanların Daha Kolay İş Sahibi Olabilmeleri İçin Yüzlerce Farklı Branşta Mesleki Yeterlilik Kursları Başlatıyoruz. Ücretsiz Olarak Vereceğimiz Kurslarımız Neticesinde Sertifika Almaya Hak Kazananlar, Sertifika Aldıkları Branşta İş Bulmaları Daha Kolay Olacaktır” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN GİZEMLİ TARİHİ SU ÜSTÜNE ÇIKTI

HIZLI YORUM YAP