DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’DAN 170’İNCİ YARDIM TIRI CİNDERES’E DOĞRU YOLA ÇIKTI

Tuzla Kaymakamlığı Koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kızılay’ı İşbirliği İle Tuzla’dan Afrin’in Cinderesi Bölgesinde Yaşayan Mülteciler İçin Bayramlık Kıyafet ve Hijyen Malzemesi Dolu Tır Dualarla Uğurlandı.

Tuzla Kaymakamlığı Koordinasyonunda Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kızılay’ı İşbirliği İle 170’inci Yardım Tırı Afrin’in Cinderesi Bölgesinde Kamp Dışında Yaşayan Mülteciler İçin Yola Çıktı. İçerisinde Bayramlık Kıyafet ve Hijyen Malzemeleri Taşıyan Tıra, Şehit Ethem Demirci’nin Adı Verildi. Yardım Tırı Yola Çıkmadan Önce, Tuzla Kaymakamlığı Önünde Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci’nin Katılımlarıyla Dualar Edildi. Yardım Tırının Uğurlama Törenine Şehit Ethem Demirci’nin Abisi Rüstem Demirci de Katıldı.  Yardım Tırına İsmi Verilen Şehit Ethem Demirci’nin Abisi Ethem Demirci,” Böyle Güzel Bir Organizasyonda Kardeşimin Adının Geçmesinden Gurur Duydum. Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.

“ETHEM DEMİRCİ KARDEŞİMİZİN HATIRASI İÇİN BU TIRI UĞURLUYORUZ”

Tuzla Kaymakamı Ali Akça,” Yardım Organizasyonlarını İnce Bir Düşünce İle Aziz Şehitlerimizin Hatıralarını Yaşatmak İçin, Kızılayımız Bir Organizasyon İçerisinde Oldu. Tuzla Belediyemiz ve Tuzla Kaymakamlığımız Özellikle Arzu Ettik ve Destekledik. Yine Daha Önce Burada Şehitlerimizin Aziz Hatırasını Anısına Yardım Tırlarını Uğurladık. Yine Bugün de Ethem Demirci Kardeşimizin Hatırası İçin Bu Tırı Uğurluyoruz. Tuzlalı Kardeşlerimizin Yaptığı Bağışlar İle Ortaya Çıkan Güzellikler, Ben O Bağışı Yapanların Bereketinin Artmasını Diliyorum” Dedi.

“170’İNCİ TIRIMIZI UĞURLUYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Türk Kızılay’ı Nerede Bir İhtiyaç Var İse Oraya Ulaşmak İçin Elinden Geleni Yapıyor. Bizler de Tuzla Kaymakamlığımız Koordinasyonunda, Tuzla Kızılayımız İle Birlikte 170’inci Tırımızı Uğurluyoruz. Tuzlalı Vatandaşlarımızın Bağışladığı Bayramlıklar ve Hijyen Malzemeleri Bölgede İhtiyacı Olanlara Ulaşacaktır. Biz Millet Olarak, Ülke Olarak Gösterdiğimiz Hassasiyeti, Bundan Sonra da Sürdürerek Böylesi Yardım Organizasyonlarını Sürdüreceğiz. Tüm Hayırseverlere, Tuzla Kızılayımıza, Tuzla Kaymakamlığımıza Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci, “Biz Zaman Zaman, Bu Yardım Tırlarını Gönderiyoruz. Bu Yardım Tırlarını Gönderirken de Bu Ülke İçin Canlarını Feda Etmiş, Kardeşlerimizin Adına Bu Tırı Bölgeye Göndermeye Çalışıyoruz.  Onları da Bir Nebze Olsun Anmak Adına ve Onların Ailelerin Yanlarında Olduğumuz Göstermek Adına” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN ‘ANNELER İÇİN ŞARKI SÖYLEYİN’ PAYLAŞIMI

HIZLI YORUM YAP