DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

TUZLALI KADINLAR BAŞARI HİKÂYELERİNİ YAZIYOR

BAŞKAN YAZICI: "BAŞARI HİKAYENİZ, BAŞKA KADINLARA ÖRNEK OLSUN"

Farklı Meslek Gruplarında Başarılı Olan Kadınlar, Başarı ve Hayat Hikâyelerini Yazarak Başka Kadınlara da Örnek Olacaklar. Tuzla Belediyesi Tarafından Kadın İstihdamına Destek Vermek ve Kadın İstihdamının Önemini Anlatmak İçin Başlatılan Projede, Başarılı Kadınlar Kendi Hayatlarını Anlatma Fırsatı Yakalayacaklar.

Tuzla Belediyesi, Sorumlu Belediyecilik Anlayışı İle Geliştirdiği Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor. Öğretmen, Doktor, Polis, Hemşire, Mühendis, Çiftçi Gibi Farklı Meslek Gruplarında Başarılı Olan Kadınlar, Başarı ve Hayat Hikâyelerini Yazacaklar. Tuzla Belediyesi’nin Koronavirüs Sürecinde Hayata Geçirdiği Projelerinden Olan Yeni Nesil Eğitim Platformu E-Hadi’nin İnternet Sitesine Başarı Hikayelerini, Nasıl Başardıklarını Yazarak Başka Kadınlara da Örnek Olacaklar. Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Destekleri İle Hayat Bulan Projede Kadın İstihdamının Desteklenmesi ve Kadın İstihdamının Öneminin Anlatılması Hedefleniyor.

“BAŞARI HİKAYENİZ, BAŞKA KADINLARA ÖRNEK OLSUN”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; ” Kadın İstihdamı Bizim En Fazla Önem Verdiğimiz Konuların Başında Geliyor. Bu Konuda Çeşitli Çalışmalar Yaparak, Tuzlamızda Kadın İstihdamı Konusunda Başarılar Sağladık, Bunu Karalılıkla Sürdürmeye Devam Edeceğiz. Yine Bu Projelerden Bir Tanesi Olan, Başarılı Kadınların Hayat Hikayelerini, Başarılı Olmak İsteyen veya Bir Adım Atmak İçin Bir Hikâyeye İhtiyacı Olan Tüm Kadınlara Ulaştırıyoruz. Farklı Meslek Gruplarında Başarılı Olan, Kendi Ayakları Üzerinde Duran Kadınlarımız Hikayelerini Yazarak Yeni Hayata Atılan Kadınlarımıza Örnek Olacaklar. Buradan Tüm Kadınlara Seslenmek İstiyorum; Gelin Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezimize Başvurun. Sizleri İş Sahibi Yapalım, Sizler de Kendi Başarı Hikayeniz İle Başka Kadınlara Örnek Olun” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI’NIN VEFAT EDEN ANNESİ İÇİN YASİN-İ ŞERİF OKUNDU

HIZLI YORUM YAP