DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

TUZLALI KADINLAR, TUZLA BELEDİYESİ’NİN KURSLARINDA KİCK BOKS ÖĞRENİYOR

Son Dönemde Artan Kadına Şiddet Olayları Nedeniyle Tuzla Belediyesi Kick Boks Kurslarına İlgi Artıyor.

Son Dönemde Artan Kadına Şiddet Olayları Nedeniyle Tuzla Belediyesi Kick Boks Kurslarına İlgi Artıyor. Tuzlalı Kadınlar, Ücretsiz Olarak Verilen Kurslara Katılarak Hem Kick Boks Öğreniyor Hem de Herhangi Bir Şiddet Olayında Kendisini Savunmayı Öğreniyor. Kick Boks Sporunu Seven Kadınlar İse Profesyonel Sporcu Olarak Turnuvalara Katılıyor.

betwild lisans

Son Dönemde Ardan Kadına Şiddet Olayları Nedeniyle Tuzla Belediyesi’nin Ücretsiz Olarak Düzenlemiş Olduğu Kick Boks Kursları’na İlgi Artıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Talimatlarıyla Ücretsiz Olarak Başlatılan Kurslara Tuzlalı Kadınlar Son Dönemlerde Yoğun İlgi Gösteriyor. Antrenörler Tarafından, Tavşantepe-Kadıköy Metro Hattı’nda Bir Kadına Yapılan Bıçaklı Saldırı Gibi Meydana Gelebilecek Şiddet Olaylarından Nasıl Kurtulacağının Teknikleri de Anlatılıyor. Ayrıca Antrenörler Tarafından Kick Boks Eğitimleri de Veriliyor. Sporu Seven Kadınlar İse Profesyonel Olarak Turnuvalara Katılıyor. Kurslara Katılan Yasemin Yıldız, Şiddet Gördüğü İçin Kick Boks’a Başladığını Belirterek,” Bu Spora Şiddet Mağduru Olduğum İçin Başladım. Şans Eseri Tuzla Belediyesi’nin Salonunu Buldum. Şanslı Olduğumuz Taraf Tuzla Belediyesi’nin Kanatları Altında Bir Spor Salonumuz Olması ve Antrenörlerin Moral ve Motivasyon Açısından Bizlere Destek Olması. Şiddet Mağduru Olarak Birkaç Senem Geçti. En Sonunda Çok Büyük Bir Şiddete Maruz Kaldığım İçin Kolum Sargılıydı. Savcılıktan Çıktığım Bir Daha Aynı Şeyi Yaşamamayı Düşündüm. Nerede Olursam Olayım Şiddete Maruz Kalabilirim. Kendimi Korumak Zorundaydım. Bu Yüzden Bu Spora Başladım” Dedi.

“DOĞRU TEKNİĞİ DOĞRU ZAMANLAMADA UYGULARSANIZ TEKNİK GÜCÜ YENECEKTİR”

Tuzla Belediyesi Kick Boks Antrenörü Ümit Yılmaz,” Tuzla Belediyesi Olarak Uzak Doğu Sporlarının Eğitimlerini Veriyoruz. Çocuk Yaş Gruplarından Tutun, Ev Hanımlarına Kadar, Profesyonel Derecede Kendisini Geliştirmek İsteyenlere Kadar Eğitimler Veriyoruz. Az Önce Gösterdiğimiz Teknikler Bir Kadının Kendisini Savunması İçin Yeterlidir. Doğru Tekniği, Doğru Zamanlamada Uygularsanız Teknik Gücü Yenecektir. Biz Tüm Bu Eğitimlerimizi Tuzla Belediye Başkan Dr. Şadi Yazıcı’nın Destekleri İle Ücretsiz Olarak Vermekteyiz” Dedi.

Kurslara Katılan Ev Hanımı Zeynep Yılmaz,” Tekniği İyi Biliyorsanız Bir Erkeği Bir Hareket İle Alt Edebilirsiniz” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA KADES UYGULAMASI TANITIM SEMİNERLERİ DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP