DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLALILAR BİTLİSLİLER İFTARINDA BULUŞTU

BİTLİSLİLER DERNEĞİ'NİN İFTAR SOFRASINDA BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ!

BİRLİK İFTARINDA SALONA SIĞMADILAR

Tuzla Bitlisliler Derneği Tarafından Düzenlenen İftar Yemeğinde, Birlik ve Beraberlik Ruhu Ön Plandaydı. Tuzla Bitlisliler Dernek Başkanı Abdullah Babacan’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Büyük İftar Sofrasına Katılan Misafirler Dernek Başkanı Babacan ve Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç Tarafından Kapıda Karşılandı. Misafirler İçin Herşeyin Düşünüldüğü İftar Sofrasında Çocuklarda Unutulmadı Patlamış Mısır ve Pop-Corn İkramı Yapıldı.

Tuzla Bitlisliler Derneği İftarına Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi ve Adayı Bahrem Kuruağaç, Bitlis Konfederasyon Başkanı Emrah Taşar, AYDEF Başkanı Nihat Mutlu ve Yönetimi, Bitlis (BİDEF) Federasyon Başkanı Veli Köse, Özel Halk Otobüsleri Odası Başkanvekili Abdurrahman Çabak, Sultanbeyli Bitlisliler Dernek Başkanı Cesari Mercan, Anadolu Federasyon Başkanı Nihat Özcan, BORYAN Dernek Başkanı Sani Güneri, Bitlis Hizan Dernek Başkanı Cemil Çoban, Arnavutköy Dernek Başkanı Nimettullah Güneş, Aydınlı Dernek Başkanı Kubettin Ulubay, Tuzla Muşlular Dernek Başkanı Ferit Uğurlu Tuzla’da Bulunan STK Başkanları, Muhtarlar ve 2 Bin Kişi Aşkın Bitlisli Katılarak Ramazanın Bereketini Aynı Sofralarda Yaşadı Eller Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik İçin Dua Kalktı.

Bitlisliler Derneği’nin Düzenlediği İftar Yemeğin Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Bitlisliler Dernek Başkanı Abdullah Babacan Birlik Beraberlik Mesajları Verdi. Ramazan Ayının Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Ruhunu En Güzel Şekilde Yansıtan Etkinliklerdir İftarımıza Katılarak Şeref Verdiniz Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı ve Adayı Dr.Şadi Yazıcı, İftar Programında Yaptığı Konuşmada, Bitlisli Hemşerilerimizle Birlikte Yıllardır Çok Güzel İşleri Beraber Başardık. 300 Bin Tuzlalıya Hizmet Edecek 550 Projeyi Hayata Geçirdik. Bütün Bu Çalışmalarımızla Türkiye’de Yaşam Standarttı En Yüksek Şehirler Endeksinde 18’inci Sıraya Yükseldik, Bunu Birlikte Başardık, Her Birinizin Emeği Var. İnsanlar Tek Başına Bir İş Başaramazlar. Bunu da Sizlerle Birlikte Kıymetli Bitlislilerle ve Tuzla’da Yaşayan Vatandaşlarımızla Beraber Başardık Dedi. Önümüzdeki Beş Yıl Boyunca Tuzla’ya Değer Katacak Daha Fazla Hizmet ve Proje İçin Hazır ve Kararlıyız İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI İFTAR: ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONUR KONUĞU

HIZLI YORUM YAP