DOLAR

32,3350$% 0.59

EURO

35,1476% 0.02

GRAM ALTIN

2.243,22%0,74

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%3,50

BİST100

8.718,11%-1,25

BİTCOİN

2178738฿%1.99996

ETHEREUM

113337Ξ%-0.34434

a

TUZLA’NIN AK PARTİLİ İBB MECLİS ÜYELERİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

AK PARTİ TUZLA İLÇE BAŞKANI AV.TALHA TAYFUR, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, TUZLA BELEDİYESİ VE İBB MECLİS ÜYELERİ MURAT KANT, İSKENDER KARAKAYA, GÜVEN YİĞİT VE TÜLAY KALAV CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BULUŞTU

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve 3 Kademe İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İBB Meclis Üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Buluştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve 3 Kademe İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İBB Meclis Üyeleri, Günün İlk Ziyaretini AK Parti Genel Merkezine Yaparak Burada Genel Başkan Yardımcılarıyla Buluşarak Hem Bilgi Alışverişinde Bulundular Hem de Hasbihal Ettiler. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi ve İBB Meclis Üyeleri Murat Kant, İskender Karakaya, Güven Yiğit ve Tülay Kalav Ziyarette Hazır Bulundu.

Genel Merkez Ziyaretin Ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul Belediye Başkanları ve İBB Meclis Üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Kabul Etti. Basına Kapalı Gerçekleşen Toplantının Ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İBB Meclis Üyeleriyle Hatıra Fotoğrafları Çekildi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi ve İBB Meclis Üyeleri Murat Kant, İskender Karakaya, Güven Yiğit ve Tülay Kalav O Anları Sosyal Medya Hesaplarından Paylaştı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Ziyareti Sosyal Medya Hesabından Bugün, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve 3 Kademe İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İBB Meclis Üyeleri olarak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi İle Bir Araya Geldik. AK Teşkilatlar Ölümüne Reis’inin Yanında… Sözleriyle Paylaştı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı da Sosyal Medya Hesabından Bugün, Cumhurbaşkanımız AK Parti İstanbul Belediye Başkanlarını ve İBB Meclis Üyelerini Külliye’de Kabul Etti. Cumhurbaşkanımıza Hem İlçelerimizdeki Hem de İstanbul’daki Çalışmalarımızı Anlattık. 2023’de de 2024’de de Biz Kazanacağız, Türkiye Kazanacak, İstanbul Kazanacak İfadelerini Kullanarak Paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HEM’DEN MUHTEŞEM YILSONU SERGİSİ

HIZLI YORUM YAP