DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

TUZLA’NIN AK SULTANLARI ARAKANA TUZLA MAHALLESİNİ KURMAYA KARARLI

Tuzla AK Partili Kadınların da Katıldığı Arakana Evini Uzat Yardım Kermesi Yoğun Katılımla Gerçekleşti. 1. Bölgenin Diğer İlçe Kadın Kollarının da Katıldığı Kermese AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Ziyaret Edip Alışveriş Yaparak Destek Oldular.

Tüm Stantları Dolaşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Çeşit Çeşit Yiyecek Hazırlayarak Üsküdar Meydanında Saatlerce Stantlarda Satıp İstanbul Mahallesine Kurulmasına Destek Olan Hanımları Tebrik Ettiler.

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Yaptığı Açıklamalarda Geçen Hafta Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr.Fatma Yazıcı Hanımın Katılımıyla Başlayan Kampanya Hızla Devam Ediyor. Bugün Üsküdar Meydanında Herkes Evinde Elinden Geldiğince Bir Şeyler Hazırlayarak Destek Olduğu Kermeste Bizlerde Bugün Bir Çok Hanım Arkadaşlarla Satışını Gerçekleştirdik. Yararlı ve Bereketli Bir Gün Geçirdik AK Parti Tuzla İlçe Başkanımız Sebahattin Demirci ve Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beylerde Ziyaret Ederek Destek Oldular. Çekmeköy ve Şile İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız da Geldiler Hepsine Teşekkür Ediyoruz. Hayırda Yarışmak Herkese Nasip Olmazmış. Bu Hayrı Bizlere Nasip Eden Mevlaya Şükürler Olsun Hayra Öncülük Eden İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av.Şeyma Döğücü Başta Olmak Üzere Destek Veren Tüm Başkanlarımıza ve Ekibime Yürekten Teşekkür Ederim. Arakanda Yapımına Başlanacak İstanbul Mahallesinde Tuzla Sokağını İnşallah İnşa Edeceğiz Şekline Konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SAMKON’DA YENİ BİR ÇAĞ AÇMAK İÇİN ADAY OLAN İBRAHİM DENİZ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

HIZLI YORUM YAP