DOLAR

32,3443$% 0.03

EURO

34,8574% -0.11

GRAM ALTIN

2.448,09%0,66

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,72

BİST100

10.218,58%-0,49

BİTCOİN

1952247฿%-3.23563

ETHEREUM

93251Ξ%-4.19527

a

TUZLA’NIN ASENALARI KAHVALTIDA BULUŞTU

ESMA BAŞKANLA MHP TUZLA’DA GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Tarafından İlçe Binasında Birlik Beraberlik Kahvaltısı Düzenlendi.

Pandemi Sebebiyle Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına Uygun Olarak Gerçekleştirilen Kahvaltıda Kadın Kolları Olarak Yapılan Çalışmalar ve Yapılacak Çalışmalar Değerlendirildi.

MHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Bayramoğlu’nun Ev Sahipliğinde Düzenlenen Kahvaltı Programına İlçe Başkanı Erdem Doğruer Eşi Tülay Doğruer İle Birlikte Katıldı.

MHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Bayramoğlu, Birlik ve Beraberlik Amacıyla Bu Kahvaltıyı Düzenlediğini Belirterek Şunları İfade Etti; Birlik Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltımızı Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarımız Uyumlu Bir Şekilde Tamamladık. İlçe Kadın Kolları Olarak Azim ve İstekle Güçlü Kadın, Güçlü Tuzla, Güçlü Türkiye, Sloganıyla Yola Çıktık. Öncelikle Tüm Dünyayı ve Ülkemizi Saran Salgın Hastalıkların Bir An Önce Son Bulması Umuduyla Rabbim Sağlık Verdiği Sürece İnandığımız Gönül Verdiğimiz Teşkilatımız ve Davamız İçin Her Daim Hazırız. Bir ve Beraberce Gayret Edenler Kazanır. Arkadaşlarımızla Birlikte Ben Değil Biz Olarak Çalışmayı Rabbim Hepimize Nasip Etsin Dedi.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Bayramoğlu, Kadın Kolları Olarak Üye Çalışmasına Hız Verdiklerini de Sözlerine Ekleyerek Erdem Başkanımızla Ev Ziyaretlerimiz Devam Ediyor Çalışmalarımız Asenalarımızın Verdikleri ve Verecekleri Desteklerle Artarak Devam Edecektir İfadelerini Kullandı. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ’NİN AÇILIŞI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HIZLI YORUM YAP