DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

TUZLA’NIN BERBERİ, DEZAVANTAJLI VATANDAŞLARIN TIRAŞLARINI EVLERİNDE YAPMAYA BAŞLADI

“BİZİ BU SIKINTIDAN KURTARIYOR”

Tuzla’da İhtiyaç Sahibi Ve Dezavantajlı Vatandaşların Saç ve Sakal Tıraşlarının Ücretsiz Olarak Yapılmaya Başlandığı Tuzla’nın Berberi Uygulaması Geçtiğimiz Nisan Ayında Hizmete Başlamıştı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Talimatlarıyla Hayata Geçen Projede, Evlerinden Çıkamayan Dezavantajlı Vatandaşlar İçin de Evlerinde Tıraş Hizmeti Verilmeye Başlandı.

Tuzla Belediyesi, Türkiye’nin En Fonksiyonel Parkı Olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzla’nın Berberi’ni Hizmete Açarak, İhtiyaç Sahibi ve Dezavantajlı Vatandaşların Sakal ve Saç Tıraşlarını Ücretsiz Yapmaya Başlamıştı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Talimatlarıyla Hayata Geçen Projede, Evlerinden Çıkamayan Dezavantajlı Vatandaşlar İçin de Evlerinde Tıraş Hizmeti Verilmeye Başlandı. Gönül Elleri Çarşısı Tarafından Takibi Yapılan Dezavantajlı Vatandaşlar Başta Olmak Üzere İlçe Genelinde Yaşayan Tüm Dezavantajlı Vatandaşların Tıraşlarının Evlerinde Ücretsiz Yapılması Hedeflenen Çalışmada İlk Tıraşlar Yapıldı. Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Gerçekleştirilen İlk Tıraşlarda, Ailelerin İstediği Saç Modelleri Yapıldı. Evde Tıraş Hizmetinden Yararlanmak İsteyen Vatandaşlar, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Sosyal Medya Hesaplarından Başvuru Yapabilecekler.

“BİZİ BU SIKINTIDAN KURTARIYOR”

Tuzla’nın Berberi Tarafından Eşinin Saç ve Sakal Tıraşının Yapıldığı Fatma Demirbağ,” Çok Güzel Bir Uygulama. Bizi Bu Sıkıntıdan Kurtarıyor. Bu Az İş Değil. Allah Razı Olsun. Belediyemizden de Çok Memnunuz. Bu İmkânları Bize Sunuyorlar. Tıraş Yapmak Çok Zor Oluyor. Biz Her Zaman Yaptığımız İçin Bizden Bıkıyor. Dışarıdan Birisi Geldiği Zaman Demek ki Daha Hoşuna Gidiyor” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ZABITASI SEMT PAZARLARINDA HİJYEN VE FİYAT DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HIZLI YORUM YAP