DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a

TUZLA’NIN EN RENKLİ OKULUNDA TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN ÇANGIR’DAN OKULUN GENÇLERİNE FUTBOL SÖZÜ

FARABİ İLKOKULUNDA TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI KUTLANDI

BİR ANLIK DİKKATSİZLİK, ÖMÜR BOYU PİŞMANLIK GETİRİR

TRAFİK KURALLARINA UYALIM, UYMAYANLARI UYARALIM…

Trafik Kazalarına Dikkat Çekmek ve İlkyardımda Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Her Yıl Mayıs Ayının İlk Haftasında Kutlanan “Trafik ve İlkyardım Haftası” İlçe Kutlama Programı Tuzlanın En Renkli Okulu Olan Tuzla Farabi İlkokulunda Gerçekleşti.

Tuzlanın En Renkli Okulu Olan Tuzla Farabi İlkokulunda Gerçekleşen “Trafik ve İlkyardım Haftası” Temalı Programa Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Şube Müdürü Aykut Beşiroğlu, Okul Müdürü Ferhat Gedik, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünden Trafik Polisleri, Veliler, Öğrenci ve Öğretmenler Katıldı. Okul Öğrencilerinden Amina Mırzayeva ve Eymen Tuğra Ayhan da Sunuculuğunu Yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır ve Farabi İlkokulu Müdürü Ferhat Gedik “Trafik ve İlkyardım Haftası” Temalı Programda Yaptıkları Konuşmada Trafik Kurallarını ve İlkyardımın Önemi Anlattı. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır Okula Gelişti Öğrencilerin Yoğun Sevgisiyle Karşılaşırken Öğrencilerin Futbol İstediğini Kırmayarak Ufak Bir Futbol Gösterisi Yaparken Futbol Maçı Oynama Sözü Verdi.

Tuzla Farabi İlkokulunda Düzenlenen Etkinliği Organize Eden Okulun Başarılı Öğretmenlerinden Döndü Erdem, Hülya Kayahan İri, Ayşe Müge Yıldız, Leyla Şahiner ve Birol Aşkın’ın Öğrencileri Hazırladıkları Trafik Temalı, Şiirler, Pankartlar, Skeçler de Törene Katılanlar Tarafından Beğeniyle İzlenerek Büyük Alkış Aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA İŞKUR’DAN ENGELLİ İSTİHDAMINI ARTTIRMAYA YÖNELİK TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİ

HIZLI YORUM YAP