DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLA’NIN GÖNÜLLÜLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI; “SİZLERLE GÖNÜL AĞI KURDUK”

Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri, İftar Sofrasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Gönül Elleri Çarşısı’nın Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı İle Bir Araya Geldi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Benim En Değerli Projem Dediği ‘Gönül Elleri Çarşısı’ Projesi İyilik Yaymaya Devam Ediyor. İyilik Ağının Vazgeçilmezi Olan Kadın Kent Gönüllüleri İse Tuzla Belediyesi’nin Düzenlediği İftar Sofrasında Bir Araya Geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Birlik ve Beraberlik Mesajı Vererek Tüm Gönüllülere Her Daim Yanlarında Oldukları İçin Teşekkürlerini İletti.

“GÖNÜL ELLERİ DEDİK VE GÖNÜL ELİ İLE UZANDIK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birçok Hizmet Gerçekleştirmiş Olsak da Ben Hep Gönül Ellerinin Altını Çizdim. Gönül Ellerinin Yaptığı İş Benim İçin En Kıymetli İşlerden Bir Tanesidir ve En Kıymetli Olarak Gönlümün Bir Tarafında Tuttum. Tuzlamızın İyilik Elçileri, Sizler Yeri Geldiğinde Kurduğunuz Köprüler Tuzlamızı da Aşan Birçok Güzelliğe İmza Attınız. Engelli, Yetim, Yaşlı, Dul, Kimsesiz, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz de Dahil Olmak Üzere Herkesle İlgilenebilen Bir Gönül Ağı Kurduk. Gönül Elleri Dedik ve Gönül Eli İle Uzandık. İnsanların En Kötü Zamanlarında Acılarını Paylaşarak Yanlarında Olduk, Hepinize Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Gönül Elleri Çarşısı’nın Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı da “Çok Güzel Bir İş Yapıyoruz. Biz Kadınlar 15 Yıldır Tuzla’da Bir Marka Yarattık. Bir İyilik Hareketi Olan Gönül Elleri Çarşısı’nı Sıfırdan Var Ettik ve Var Ettiğimiz Bu Güzellikten Hiç Vazgeçmedik. Bu Kapsamda Tuzlalı Gönüllü Kadınlarımızı Tebrik Ediyorum, Her Geçen Gün Sayımız Arttı” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

9. TUZLA’NIN YILDIZLARINA ÖDÜL YAĞMURU’NDA 104 ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

HIZLI YORUM YAP