DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

TUZLA’NIN İKİ UZUN ADAMI BULUŞTU

AV.TALHA TAYFUR: ASLAN BAŞKAN VE EKİBİNE GÜVENİYORUZ ASLAN ALİ BAŞ: SAHAYA İNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Kadın Kollarıyla MHP Tuzla İlçe Başkanlığına Atanan Aslan Ali Baş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinden Bulundu.

18 Eylül 2022 Tarihinden MHP Tuzla İlçe Başkanlığına Atanan Aslan Ali Baş’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor. Bugün AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Heyeti Makamda Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Temennisinde Bulundu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Kadın Kollarıyla Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığına Atanan Aslan Ali Baş’a Ziyaret Gerçekleştirerek Hayırlı Olsun Temennisinde Bulundular. MHP Tuzla İlçe Başkanlığında İlçe Başkanın Makamında Bir Araya Gelen İki Partinin Yetkilileri Bir Süre Tuzla İle İlgili Sohbet Etme Fırsatı da Buldular.

ASLAN ALİ BAŞ: SAHAYA İNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM 

MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur ve Ekibine Ziyaretlerinden Dolayı Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek Mevkidaşına ve Heyetine Teşekkür Etti. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi 15 Temmuz Programında Söylediği Sözleri Hatırlatarak Erdoğan’ı Tanıtınız, Anlayınız, Anlatınız” Demişti. Şuan Tebrikleri Kabul Ediyor Çalışmalarımı Hazırlıyorum. Ben Sahada Olan Bir Teşkilatçıyım Sahalara İnmek İçin Sabırsızlanıyorum Halkımız Bizi Bekler. Liderimizin Emri Olan Sözlerini Anlatmak Onları Dinlemek İçin Sabırsızlanıyorum. Cumhur İttifakı Olarak Birlik Beraberlik İçerisinde Ortak Kaygımız Tuzla’mıza ve Ülkemize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz İfadelerini Kullandı.

Aslan Başkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  “Vakit Yaklaşmaktadır, Çember Daralmaktadır. Bizim Adayımız Belli, Kararımız Nettir. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.” Sözleriyle Tamamladı.

AV.TALHA TAYFUR: ASLAN BAŞKAN VE EKİBİNE GÜVENİYORUZ 

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Öncelikle Yeni Görevinizin Hayırlı Olmasını Temenni Ederim. Hem Çok Çalışacağız Hem de Aslan Başkanımızın Dediği Gibi Terimizin Son Damlasına Kadar Sokakta Vatandaşımızla Beraber Olacağız. Aslan Başkanımız Uzun Zamandır Siyasetin İçerisinde Yer Alan Siyasi Tecrübesi Üst Düzeyde Bir Başkanımız. MHP Tuzla Teşkilatı da Tecrübeli Siyasetçilerle Dolu Gerek Kadın Kolları Gerek Meclis Üyeleriyle Çok Kıymetli Bir Ekibi Var. Aslan Başkanımızla ve Tecrübeli Ekibiyle Başarılı Olacağını Cumhur İttifakı Olarak da Başarılı İşlere Beraber İmza Atmak İçin Terimizin Son Damlasına Kadar Mücadelemizi Sürdüreceğiz. Daha Önce Söylediğim Gibi Beraberiz, Yanyanayız, Omuz Omuzayız.  Bu Birliktelik Tabanta Oluştu Sonra Yukarıya Sırayet Ederek Büyüdü.  Önceki Koalisyonlar da Önce Liderler Karar Alıyordu Sonra Tabana Yayılıyordu. Cumhur İttifakında Bu Tam Ters Oldu Başarılı Olmasının En Büyük Nedeni de Budur. Anlayışımız, Siyasetimiz, Bağlılığımız Birbirine Çok Yakın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli Ortaya Koyduğu Vizyona Sahip Çıkmak, 2023 Seçimlerinde Başarılı Olmak, Başarıdan Kastımız Cumhurbaşkanımız ve Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Güçlü Bir Şekilde Seçmek Mecliste de En Yüksek Oyu Alarak Daha Çok Milletvekili Çıkarmak İstiyoruz. Bunu Yapabilecek Gücümüz Var, Tecrübemiz Var. Liderlerimizin Açtığı Yolda Gösterdiği İstikamette Cumhur İttifakı Olarak BBP Dahil Olmak Üzere Hep Beraber Başaracağız Dedi.

Talha Başkan Son Olarak Erdem Başkanımızla Birçok Başarılı Çalışmalarda Bulunduk. Bundan Sonra da Aslan Başkanla Cumhur İttifakı Bayrağını Daha Yukarıya Çıkarmak İçin Mücadelemize Devam Edeceğiz. İlçe Başkanlık Göreviniz Hayırlı Olsun Rabbim Utandırmasın, Muvaffakiyetler Nasip Etsin, En İyi Şekilde İlçe Başkanlığı Görevinizi Yerine Getirmeyi Rabbim Nasip Etsin Aslan Başkana İnanıyoruz Kendisine ve Ekibine Güveniyoruz İfadelerini Kullanarak Başarılar Diledi.

MHP Tuzla İlçe Binasından Gerçekleşen Ziyaret Birbirlerini Mahallelerde Tanıyor Olmasına Rağmen Toplantıya Katılanların Kendilerini Tanıtmaları ve Toplu Çekilen Hatıra Fotoğraflarıyla İle Güzel Temennilerle Ziyaret Tamamlandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HEM HER ZAMANKİ GİBİ YİNE BİRİNCİ

HIZLI YORUM YAP