DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’NIN ÖZEL ÇOCUKLARI 23 NİSAN’DA ÜNLÜ FENOMENLERLE BULUŞTU

Türkiye’nin İlk Fenomen Akademisi Olan Boom Club’a Katılan, Mehmet Javeed, Yiğit Resmi, Sametizs, Aysude Resmi, Barış Resmi, Öznur Garip, Erenizx ve Yeşim Resmi Hesaplarının Sahibi Gençler, Tuzla’da Yaşayan ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu İle Aileyi Güçlendirme Komisyonu Tarafından Takip Edilen Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladılar. Sosyal Medya Fenomenleri İle Çocukların Bir Araya Gelmesi Keyifli Anlara Sahne Oldu.

Türkiye’nin İlk Fenomen Akademisi Olan Boom Club’a Katılan ve Toplam Takipçi Sayıları 18 Milyona Ulaşan 8 Fenomen, Tuzla’da Yaşayan ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu İle Aileyi Güçlendirme Komisyonu Tarafından Takip Edilen Çocukların Evlerine Konuk Oldular.

Mehmet Javeed, Yiğit Resmi, Sametizs, Aysude Resmi, Barış Resmi, Öznur Garip, Erenizx ve Yeşim Resmi Hesaplarının Sahibi Gençler Tuzla Programına, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı Ziyaret Ederek Başladılar. Çarşıyı Gezen Fenomenler, Gönül Elleri Çarşısı İçerisinde Bulunan Değişen Oyuncak Atölyesi’nde Bulunan Çocuklar İle Oyunlar Oynadılar. Gönül Elleri Çarşısı’nın Çalışmaları Hakkında Bilgi Alan Fenomenler, Gönül Elleri Çarşısı Tarafından Takip Edilen Çocuklar İle Buluştular. Koronavirüs Salgını Nedeniyle Alınan Tedbirler Kapsamında Gerçekleştirilen Buluşmalarda Fenomenler, Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutlayarak Hediye Verdiler.  Sosyal Medya Fenomenleri İle Çocukların Bir Araya Gelmesi Keyifli Anlara Sahne Oldu.

“ÇOCUKLARI MUTLU ETTİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

23 Nisan Dolayısıyla Tuzla’da Yaşayan Çocukları Ziyaret Eden Sosyal Medya Fenomeni Yiğitcan Çakmak,” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Kardeşlerimize Hediyeler Dağıttık. Şu Anda Onları Mutlu Ettiğimiz İçin Çok Mutluyuz. Bugün Bizler İçin Çok Özel Bir Gündü. Hem Ulusal Egemenliğimizi Paylaştığımız Hem de Çocuklarımızın Bayramı Olan Bir Gün. Çocukları Mutlu Ettiğimiz İçin Çok Mutluyuz” Dedi.

“ÇOCUKLARA BİR ŞEYLER KATTIYSAK BU BENİ ÇOK MUTLU EDER”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Eden Aysude Örnek,” Ben Çocukları Çok Seviyorum. Onları Bugün Mutlu Etmek Beni de Mutlu Etti. Onların O Gülümsemesini Görmek, Onlarla Sohbet Etmek, Dertlerini Dinlemek, Aslında Daha Çok Zaman Geçirmek İsterdim Ama Maalesef Pandemiden Dolayı Çok Fazla Zaman Geçiremedik. Onlara Bir Şey Katabildiysek Bu Beni Çok Mutlu Eder. Biz Boom Club Üyeleri Olarak Böyle Sosyal Sorumluluk Projelerine Yatkınız. Tuzla Belediyesi’de Bize Böyle İmkan Sundu. Çocukları Tespit Ettiler. Bize Oyuncak Verdiler. Biz de Onları Çocuklara Dağıttık. Tuzla Belediyesine ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NIN 101’İNCİ YILINA ÖZEL RESİM YARIŞMASI

HIZLI YORUM YAP