DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLANIN ÖZEL ÇOCUKLARINA TEŞEKKÜRLER

“9.Geleneksel Engellerimiz Engel Değil” Gösterisinde Sahne Alan Tuzla’nın Özel Çocukları ve Ailelerinin Katıldığı Program Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Yapıldı.

Programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı İskender Karakaya, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan Sorumlu Gönüllü Filiz Saltan, Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzlamızın Özel Çocukları ve Velileri Katıldı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Eğitim Alan Anıl İpek Söylediği Şarkılarla Programa Renk Kattı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuklar Komisyonundan Sorumlu Gönüllü Filiz Saltan “9 Yıldır Bizlere Sizlerle Birlikte Olma İmkânını Verdikleri İçin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcıya ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Teşekkür Ediyoruz. 9 Yıldır Çocuklarımızı Bize Emanet Ettiğiniz İçin Teşekkür Ediyorum. Çalışma Arkadaşlarıma Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlikte Başardık. Bu İşi Tek Başına Yapmak Mümkün Değil. Gönül Elleri Çarşısıyla Gönüllerimizi El Ele Tutuşturduk. Gerek Özel Gerekse Kamu Kuruluşları İçerisinde Gayret Sarf Eden, Özel Çocuklarla Beraber Organizasyonlarımıza Katılan Özel Anne ve Babalarımıza Teşekkür Ediyorum. Özel Çocuklarımızın Daha Çok Sosyal Hayata Katılmasını Arzu Ediyoruz. Çalışmaları Daha Çok Arttırmalıyız. Hep Birlikte Daha Çok İşler Başaracağız. Bana Yaşattığınız Tüm Duygular İçin Şahsım ve Kurumum Adına Herkese Çok Teşekkür Ederim” Dedi.

Programda Özel Çocuklarımız İle Birlikte Pasta Kesilip 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Gösterisine Katılan Özel Çocuklarımıza Madalya ve Hediyeler Verildi.​ Program Toplu Fotoğraf Çekimiyle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KONUMUZ: KADIN VE AİLE

HIZLI YORUM YAP