DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

TUZLA’NIN TEMEL TAŞI TOPAL OSMANIN TORUNLARI BAKAN CANİKLİ’Yİ BAĞRINA BASTI

Tuzla Mimarsinan Mahallesinde Bulunan Tuzla Giresunlular Dernek Başkanı Hilmi Kibar’ın Daveti Üzerine Toplanan Topal Osmanın Torunları Sevgi Gösterisi Yaptıkları Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli Hemşehrilerimle Bir Arada Olmaktan Memnuniyet Duyduğu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın Teveccühleriyle Bu Dönem İstanbul’dan Aday Gösterildiğini Ama Bu Giresunumuza ve Tüm Türkiye’ye Hizmet Etmemize Engel Değil Çokta Önemli Değil Bizim Sevdamız Türkiye Dedi.

MİLLİ Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Muhalefetin Yerli Ve Milli Olan Her Şeye Karşı Olduğunu Belirterek, “Onların Kafasıyla Hareket Edilmiş Olsaydı Biz Yerli ve Milli Savunma Sanayimizi Silah Sistemini Geliştiremezdik” Dedi.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Dernek Merkezinde Hemşehrilerine Seslenerek 24 Haziran Seçimlerinde Seçilmesi Halinde İstanbul Milletvekili Olarak Görevine Devam Edeceğini Belirten Canikli, Bunun Hiçbir Zaman Giresun’dan, Giresunlulardan Ayrılacağı Anlamına Gelmeyeceğini Söyledi.
15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Akabinde Yine Ekonomik Dengeleri Bozmayı Hedefleyeler Olduğunu Söyleyen Canikli, “Yine Döviz Piyasasındaki Dengeleri Bozmayı Hedefleyen Bir Takım İçeriden Ve Dışarıdan Saldırılarla Karşı Karşıya Kaldık. Biz Onların Hepsini Etkisiz Hale Getirdik Allah’ın İzniyle, Milletimizin Duasıyla ve Milletimizle Birlikte. Bundan Sonra da Aynısı Olacak Başaramayacaklar. 40 Milyon Kişinin Turist Olarak Ziyaret Ettiği Bir Ülkenin Ekonomisini Çökertemezsiniz. Çok Güçlü Bir Üretimin Yapıldığı Bir Ekonomiyi Çökertmek Mümkün Değil. Her Yıl 1 Milyon Yeni İş İmkanı Çıkaran Bir Ekonomiye Siz Zarar Veremezsiniz, Kalıcı Şekilde Zarar Veremezsiniz Bunu Herkes Biliyor. Onun İçin Bütün Milletimizin İçi Rahat Olsun, Bu Saldırılar Hiçbir Zaman Amacına Ulaşamayacak” Diye Konuştu.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adaylarının Vaatlerine Yönelik Eleştirilerde Bulunan Canikli, Şöyle Konuştu:
“Milletin Gözünün İçine Baka Baka Bu Milletin, Türk Milletinin Gelişmesini, Büyümesini, Türkiye’nin Ekonomisinin Büyümesini Engelleyeceğiz Diyorlar, Önünü Keseceğiz Diyorlar. Bunu Çıkıp Meydanlarda Vaat Olarak Bir de Söylüyorlar. Bunlar Yerli ve Milli Olan Her Şeye Karşılar. O Kafayla Gidilseydi Onların Düşünceleriyle Hareket Edilmiş Olsaydı Bugüne Kadar Türkiye Sayısız Kere Ciddi Ekonomik Krizlerle Karşı Karşıya Kalmış Olurdu ve Onların Kafasıyla Hareket Edilmiş Olsaydı Biz Yerli ve Milli Savunma Sanayimizi, Silah Sistemini Geliştiremezdik. Çünkü Bunlar Yerli ve Milli Olan Her Şeye Karşılar, Bunu da Açık Açık Söylüyorlar Gizlemiyorlar. Onların Kafasıyla Hareket Etmiş Olsaydık Biz O Yerli Ürünleri Üretemez ve Savunma Ürünlerini, Mühimmatı Üretemez ve Türkiye’ye Yönelik Saldırılara Karşı Koyamazdık. Bugün Karadan Karaya 280 Kilometre Menzilli Füzeyi Yüzde 100 Yerli Olarak Türkiye Üretebilmekte. Oturduğumuz Yerde Düğmeye Basıyoruz 280 Kilometre Mesafedeki Hedefi 5 Metre Hata İle Vurabilen ‘Bora’ İsimli Füzeyi Türkiye Geliştirdi. Başkaları da Var Ama Bunlar Gizli Projeler Söylemeyeceğim.”

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin Tuzla Giresunlular Derneğine Yaptığı Ziyarette, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Dernek Başkanları ve Çok Sayıda Giresunlu Katıldı.

Tuzla Giresunlular Platform Başkanı Hüseyin Koca ve Tüm Dernek Başkanlarıyla Birlikte Konuşmasının Sonunda Bakan Canikli’ye Tuzla Belediye Başkanıyla Birlikte Hediye Takdim Etti.  

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ATAŞ VE CANİKLİ TUZLA’DA AK PARTİYE KATILAN 300 YENİ ÜYENİN ROZETLERİNİ TAKTI

HIZLI YORUM YAP