DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLASPOR ALTYAPI VELİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

TUZLASPOR TÜM BİREYLERİYLE KOCAMAN BİR AİLE

Tuzlaspor Altyapıdan Sorumlu Yöneticiler Altyapı Velileriyle Dayanışma ve Kaynaşma Amaçlı Kahvaltı Programı Düzenledi.

Türk Futboluna Sayısız Genç Yetenek Kazandıran Tuzlaspor Altyapısı, Bayram Sevindik Hoca ve Ekibiyle Güçlenmeye Devam Ediyor. Bunun İçinde Altyapıda İlk Önce Velilerle Kahvaltıda Buluşan Tuzlaspor Yöneticisi Erol Arik’in Koordinasyonunda Altyapıdan Sorumlu Yöneticileri Sedat Türedi ve Ahmet Yıldırım’ın Katılımıyla Gerçekleşen Organizasyon Keyifli Bir Ortamda Geçti.

Tuzlaspor Altyapıdan Sorumlu Yöneticileri Sedat Türedi ve Ahmet Yıldırım Yaptıkları Açıklamalarda Tuzlaspor Kulübü’nün Tüm Bireyleriyle Kocaman Bir Aile Olduğunu Söyledi.

“VELİLERİMİZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Tuzlaspor Altyapıdan Sorumlu Yöneticileri Büyük Bir Aile Olduklarını İfade Ederek, Şunları Söylediler: Biz Gücümüzü Velilerinden Alan Bir Kulübüz. Aramızda Bir Aile Sıcaklığı Olduğu İçin Bazı Zamanlarda Bu Tarz Organizasyonlarda Bir Araya Geliyoruz/Geleceğiz. Bundan Sonra Seminer, Söyleşi, Kahvaltı Gibi Etkinliklerde Toplanarak Altyapı Olarak Marka Olması Yolunda Sağlam Adımlarla A Takımımıza Futbolcu Yetiştirerek Tuzlaspor ve Türk Futboluna Hizmet Edeceğiz. Katkılarını Esirgemeyen Tüm Velilerimize Şükranlarımı Sunuyorum. Sporcu Çocuklarımızı da Kucaklıyoruz. 

Burada Bir Teşekkürde Bizlere Güvenerek Başından Beri Destek Olan Onursal Başkanımız Fevzi İlhanlı’ya Kulüp Başkanımız Recep Doğrul’a, Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı’ya ve Bizlere Destek Olan Herkese Teşekkür Ederiz İfadelerini Kullandılar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞENGÜL BAŞKAN’DAN TUZLASPOR’A ZİYARET

HIZLI YORUM YAP