DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLASPOR
  • TUZLASPOR BAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR ‘HEDEFİMİZ BÜYÜK’

TUZLASPOR BAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR ‘HEDEFİMİZ BÜYÜK’

LİGE İYİ BAŞLAYAMADIK ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Türkiye Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta Mücadele Eden Tuzlaspor A.Ş. Başkanı Murat Erdoğan, Ligin İlk Üç Haftasına İyi Başlamadıklarını Belirterek Türkiye Ziraat Kupası Maçında Zonguldukspor’u Yenerek Bir Üst Tura Çıkmak Afjet Afyonspor Maçı Öncesi Bize Ve Futbolcularımıza Moral Oldu. Çok İyi Bir Ekip Kurduk Ancak Birkaç Hafta Daha Zamana İhtiyacımız Var. İnanıyorum Ki Bu Takım Ligin Üst Sıralarını Zorlayacaktır Dedi.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ TESİSLEŞMEK

Tuzlaspor’un Öncelikli Hedeflerinden Birinin Kurumsallaşma Ve Tesis Olduğunu Özellikle Vurgulayan Murat Erdoğan Antrenman Yapacak Bir Sahamız Yok. Komşu İlçelerin Takımlarının Yöneticileriyle Görüşüp Saha Dileniyoruz. Futbolcularımız Sağlıklı Bir Ortamda Barınamıyorlar. Bu Sorunlarla İlgilenmekten Başkanlık Yöneticilik Yapmaya Zaman Bulamıyoruz. Ama Bu Sıkıntıları En Kısa Zamanda Çözmek İçin Çok Çalışacağız. Önce Tesisleşeceğiz Sonrasında Gözümüzü Üst Liglere Çıkmak İçin Dikeceğiz Şeklinde Konuştu.

TUZLALILARLA, TARAFTARLARLA BİR BÜTÜN OLMAK İSTİYORUZ

Tuzlaspor’u Devir Aldıktan Sonra Öncelikle Tuzla’yı Tuzlalıları Tanımaya Çalıştıklarını Söyleyen Başkan Erdoğan Bir Takım Taraftarlarıyla Vardır. Onlar Yoksa Spor Adına O İlçede Heyecan Yok Demektir. Tüm Tuzlalıları Kucaklamak İçin Bir Takım Projelerimiz Ve Çalışmalarımız Olacak. Taraftarıyla, Futbolcusuyla, Teknik Heyetiyle, Yönetimiyle Ve Basınıyla Ortak Hareket Ettiğimiz Zaman Tüm Samimiyetimle Söylüyorum Başarı Kendiliğinden Gelecektir. Kombinelere de Değinen Başkan Erdoğan Makine Arızalı Kısa Sürede Çözülecek ve Kombineleri Satışa Çıkaracağız Dedi.

FUTBOLCULARIMIZ SAHADA CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYOR

Bu Sezon İçin İyi Bir Takım Kurduklarını Ve İsabetli İyi Transferler Yaptıklarını Söyleyen Murat Erdoğan Teknik Direktörümüz Osman Gökhan’ın İşine Hiçbir Şekilde Karışmıyoruz. Karışmakta Haddimize Değil Bu Takımda Herkes Görevini Yapmaya Çalışıyor. Futbolcular Arasında Ki Uyum Kısa Sürede Sağlanacak Ve Yeni Transferlerin Takıma Büyük Katkı Sunacağına İnanıyoruz. İddia Ediyorum Bu Takım Bu Ligde Üst Sıraları Zorlayacaktır Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLASPOR KUPA’DA ELMAS BULDU

HIZLI YORUM YAP