DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZLASPOR BU SEZONKİ İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI!

7. Haftanın Açılış Maçında Deplasmandan Kocaelispor İle Deplasman Karşılaşan Tuzlaspor İlk Mağlubiyetini Aldı.1-0

Kocaeli Stadyumu’nda Saat 20.00’de Başlayan Zorlu Mücadelede Bursa Bölgesinden Cihan Aydın Düdük Çaldı. Aydın’ın Yardımcılıklarını İse Mehmet Şahan Yılmaz ve Baran Eraslan Yaptı. Mavi Beyazlı Temsilcimiz Tuzlaspor Tutuk Başladığı İlk Dakikalarından Son Dakikaya Kadar Üstün Oynadığı Mücadelede İkinci Yarının Başında Taraftarların (Taraftar Taraftar Taraftar) Desteğini Alan Kocaelispor’a 55. Dakikada Benhur Keser İle Bulduğu Golle Rakibine 1-0 Mağlup Oldu ve 2021-2022 Sezonunda İlk Mağlubiyetini Aldı. Bu Mağlubiyetle 12.Adamın Karşılaşmadaki Önemi de Belli Oldu. Ayrıca Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında TFF Deplasman Yasağı Devam Ediyor.

Tuzlaspor Maç İçerisinde Hakemin Ceza Sahasında Elle Oynanan Bir Pozisyona Penaltı Vermemesine Sinirlenen Yedek Kulübede Tayfun Aydoğan’a Sarı Kart, Karşılaşma Sonunda Uzun Süre İtirazlarını Sürdüren Yönetici Ali Kamıçok da Kırmızı Kart Gösterdi.

Yeni Sezonda Tuzlaspor Maçlarını Tribünde İzlemeyen Onursal Başkanı Fevzi İlhan, Eski Ünlü Futbolcu Mehmet Gönülaçar İle Bu Kuralını Bozarken Yönetici Erol Arik İle Birlikte Protokol Tribünün de Birlikte İzledi. Maç Öncesi Gazeteci Yöneticilerle Bir Araya Gelen İlhanlı Yeni Stat Projesini İstişare Ederken, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Tuzlaspor’a Verdiği Desteklerden Dolayı Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Yeni Stat Projesinin Önümüzdeki Günlerde İhaleye Çıkacağını İfade Etti.   

MAÇTAN DAKİKALAR

5. Dakikada Kocaelispor’da İlyas Kubilay Sağ Kanattan Serbest Vuruş Kullandı. Topa Hareketlenen Musa Nizam Yakın Mesafeden Topu Iskaladı ve Mutlak Bir Gol Kaçtı.

33. Dakikada Sağ Kanattan Cabezas’ın Yaptığı Ortada Benhur Topa Vurmak İstedi Ancak Rakip Savunma Benhur’dan Önce Davrandı.

34. Dakikada İlyas Kubilay’ın Pasında Savunma Arkasına Koşu Yapan Dino, Kaleci Angeler İle Karşı Karşıya Kaldı. Dino’nun Şutunda Top Sağdan Az Farkla Dışarıya Çıktı.

44. Dakikada Tuzlaspor’da Sağ Bek Samet Asatekin’in Orta Şut Karışımı Şutunda Top Korcan’da Kaldı.

45. Dakikada Kocaelispor’da Ceza Sahası Sol Çaprazın Topla Buluşan Diogo’nun Şutunda Top Farklı Şekilde Üstten Dışarıya Çıktı.

53. Dakikada Kocaelispor’un Etkili Atağında Sol Çaprazdan Ceza Sahası İçine Giren Dino, Kaleye Paralel Şutunda Kaleci Angeler İki Hamlede Topa Sahip Oldu.

55. Dakikada Tuzlaspor Ceza Sahasında Baskı Kuran Kocaelispor’un Etkili Atağı Bu Kez Golle Sonuçlandı. Ceza Sahası İçinde Dino’nun Pasında Topla Buluşan Benhur’un Şutunda Top Filelere Gitti. 1-0

78. Dakikada Tuzlaspor Gole Yaklaştı. Pedersen’in Kafa Vuruşu Az Farkla Dışarı Çıktı.

KOCAELİSPOR 1-0 TUZLASPOR

STAT: Kocaeli Stadı

HAKEMLER: Cihan Aydın, Mehmet Şahan Yılmaz, Baran Eraslan

KOCAELİSPOR: Korcan Çelikay, Abloulaye Cisse, Diogo Aleksis Özçakmak, Musa Nizam, Atila Turan, Bryan Alfredo Cabezas Segura (Michael Pereira Dk. 46), İlyas Kubilay Yavuz (Johanna Ochieng Omolo Dk. 72), Georges Constant Mandjeck, Yılmaz Özeren, Benhur Keser (Mehmet Taş Dk. 83), Dino Ndlovu (Mevlüt Erdinç Dk. 78)

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

TUZLASPOR: Philipp Alexander Angeler, Samet Asatekin, İbrahim Has, Veaceslav Posmac, Ferhat Öztorun, Rajko Rotman, Lamine Diack (Jurgen Bardhi Dk. 46), Sedat Şahintürk (Selçuk Alibaz Dk. 72), Tayfun Aydoğan (Rahmi Anıl Başaran Dk. 72), Safa Kınalı (Ahmet Yazar Dk. 58), Marcus Pedersen

TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

GOL: Benhur Keser (Dk. 55) (Kocaelispor)

SARI KART: Atila Turan, Benhur Keser, Georges Constant Mandjeck, Michael Pereira (Kocaelispor), Rajko Rotman, Ferhat Öztorun, Tayfun Aydoğan (Tuzlaspor)

MAÇIN ARDINDAN

TÜTÜNEKER: BU LİG, ENTERESAN BİR LİG “HEDEFİMİZ İLK 6”

Kocaelispor’un Tuzlaspor’u 1-0 Mağlup Ettiği Karşılaşmanın Ardından Teknik Adamlar Değerlendirmede Bulundu. Temsilcimiz Tuzlaspor da Teknik Adam Uğur Tütüneker “Hedefimiz Ligde İlk 6” Sözlerini Kaydetti.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker Maçın Ardından, “Kocaeli’yi Tebrik Ediyorum. Kocaeli’yi Çok Dirençli Buldum. İyi Bir Takım Olduğunu Düşünüyorum. Enteresan Bir Lig. Herkes Herkesi Yenebiliyor. Çok Dikkatli Olmak Lazım. Ön Planda Mücadele Oluyor. Onlara Başarılar Diliyorum. Bizde İlk Mağlubiyetimizi Aldık. İlk Yarı Çok Top Bizde Kaldı Ama Ataklarımızı İyi Organize Edemedik. Golü Yedikten Sonra Üçüncü Bölge Oyunumuzu Oynayabildik. Çalışacağız. Daha Yedinci Haftadayız. Çok Önemli Takımlar Var. Hedefimiz İlk 6. Yapabileceğimizi Yapacağız” Sözlerini Kaydetti.

TFF 1. Lig’in Yedinci Haftasında Tuzlaspor’u Konuk Eden Kocaelispor Benhur Keser’in Attığı Golle Kazandı. Maçın Ardından Teknik Adamlar Basın Toplantısında Değerlendirmede Bulundu. Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da Şunları Söyledi:

“Sahada Özgüveni Yüksek Bir Rakiple Karşılaştık. Moral ve Psikolojisi Oldukça Sağlıklı Bir Rakibimiz Vardı Sahada. Beklediğimizdi. Ama Biz Ne Yapacaktık? Önemli Olan Buydu. Oyuncularımızın Saha Duruşu, Mücadele Kalitesi ve Özellikle Maç Boyunca Topun Bizde Kalmasıyla İlgili Süreci Uzattığımız Maçlardan Biriydi. Şu Ana Kadar Oynadığımız Maçlar İçinde Topun En Fazla Bizde Kaldığı, Oyun Planımıza Göre Özellikle Direkt Oyun Oynadığımız İçin İstatistiğimiz Sorunluydu. Bu Konuda da İlerleme Kaydediyoruz. Tek Golle Sonuçlanmasına Rağmen Çok Zayıf Bir Oyunumuz Yoktu. Rakibe Kendimizi Kabul Ettirdiğimiz Anlar Vardı, Ayakta Durduk. Kora Kora Çekinmeden Girdik. Rakibimize Üstünlük Sağladık. Oyuncularımız Kutluyorum. Camiamıza Hayırlı Olsun.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZ GAZİLER GÜNÜNDE ÜST ÜSTE 2.KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

HIZLI YORUM YAP