DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLASPOR, ERZURUMSPOR İLE PUANLARI BÖLÜŞTÜ

TUZLASPOR, ERZURUMSPOR DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

Spor Toto 1. Lig’in 33. Haftasındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Tuzlaspor Maçı 1-1 Beraberlikle Tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1.Dakikada Sol Kanattan Aldığı Topla Caza Sahasına Sokulan Ezeh, Pasını Çekdar’a Aktardı. Çekdar Kontrol Edip Şut Açısı Ararken Tekrar Topa Yönelen Ezeh Düzgün Bir Vuruşla Topu Ağlara Gönderdi. 11.Dakikada Sol Kanattan Mücahit’in Ortasında Penaltı Notasında Olanare’nin Kafa Vuruşu Üstten Auta Çıktı.

22.Dakikada Mücahit’in Sol Kanattan Kullandığı Köşe Vuruşunda Mustafa Yumlu’nun Kafa Vuruşu Direğe Çarparak Oyun Alanına Geri Döndü.

35.Dakikada Sağ Kanattan Kullanılan Köşe Vuruşunda Mustafa Yumlu Kafayı Vurdu Top Az Farkla Auta Çıktı.

53.Dakikada Gelişen BB Erzurumspor Atağında Ceza Sahası Dışında Topla Buluşan Olanera’nın Sert Vuruşunda Top Direğe de Çarparak Ağlara Gitti. 1-1

BB ERZURUMSPOR 1-1 TUZLASPOR A.Ş

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Alper Akarsu, Anıl Usta, Mehmet Şengül

BB ERZURUMSPOR: Göktuz, Gökhan Kardeş, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Mücahit, Hasek (Hüseyin Dk. 86), Eren Tozlu, Estrela, Emircan (Malle Dk. 67), Süleyman (Alican Dk. 74), Olanare (Novikovas Dk. 73)

TEKNİK DİREKTÖR: MUZAFFER BİLAZER

TUZLASPOR: Emre, İsmail, Ferhat, Posmac, Mustafa Emre Can, Rotman, Ahmet (Safa Kınalı Dk. 80), Diack (Kulakov Dk. 60), Çekdar Orhan (Sedat Şahintürk Dk. 60), Harris, Ezeh (Bardhi Dk. 60 )

TEKNİK DİREKTÖR: ŞENOL FİDAN

GOLLER: Ezeh (Dk. 1) (Tuzlaspor), Olanare (Dk. 53) (BB Erzurumspor)

SARI KARTLAR: Diack, Rotman (Tuzlaspor), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Malle (BB Erzurumspor)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR-TUZLASPOR MAÇININ ARDINDAN

Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan: -“Erzurum’da Doğru Durarak 1 Puan Aldığımız İçin Futbolcularımızı Kutluyorum”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer: “Böyle Kritik Bir Dönemde 3 Puan Almak Gerekiyordu. Hatalarımızdan Ders Çıkartıp, İyi Olmak İçin Çalışacağız”

Spor Toto 1. Lig’in 33. Haftasında Konuk Ettiği Tuzlaspor İle 1-1 Berabere Kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, 3 Puan Alamadıkları İçin Üzüldüklerini Söyledi.

Muzaffer Bilazer, Maçın Ardından Düzenlenen Basın Toplantısında, Maçın Planlanmadıkları Bir Şekilde Bittiğini ve Tuzlaspor’un İyi Futbol Oynayan Bir Takım Olduğunu Belirtti.

İlk Yarı Gol Atamamanın Kendileri Açısından İyi Olmadığını İfade Eden Bilazer, “Erken Gol Yedik ve Bütün Planlarımız Bambaşka Boyut Aldı. Maçın Başında Skor Avantajını Kaybettik. Daha Sonra Oyunun Kontrolü Bizdeydi Ama Ritmimizi Daha Çok Artırmamız Gerekiyor.” Dedi.

Bilazer, Yan Toplarda Etkili Olmaya Çalıştıklarını Dile Getirerek Şöyle Konuştu:

“İlk Yarı İstediğimiz Boşlukları Bulamadık. Yan Topların Dışında Çok Fazla Etkili Atak Yapamadık. Duran Toplarda Skoru Dengeleyebilseydik, İkinci Yarıya Bambaşka Şekilde Çıkardık. İkinci Yarı Biraz Daha Önde Bastık, Risk Aldık Ama Yaptığımız Hamleler Bizi Daha Güçlü Yapması Gerekirken, Tam Tersi Oldu. Bunun Üzerini Çalışmak Gerekiyor. Böyle Kritik Bir Dönemde 3 Puan Almak Gerekiyordu. Hatalarımızdan Ders Çıkartıp, İyi Olmak İçin Çalışacağız.”

FİDAN: “ERZURUM’DAN PUANLA DÖNDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ”

Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, Maçın Başında Buldukları Golü Korumaya Çalıştıklarını Dile Getirdi.

“Erzurum’dan Puanla Döndüğümüz İçin Mutluyuz.” Diyen Fidan, Şu İfadeleri Kullandı:

“Maçın Başında Bulduğumuz Golü Koruma İç Güdüsüyle Hareket Ettik. Yüksek Rakımdan da Etkilendik. Özellikle Saha İçinde Gözlemlediğimiz Durum Bu. Bu Konudan Muzdarip Olan Arkadaşlarımıza Soyunma Odasında İlk Müdahale Yapıldı. Saha İçinde Doğru Durduğumuzu Düşünüyorum. Bazen Güzel Oyun Değil, Doğru Oyun Sizi Götürür. Erzurum’da Doğru Durarak 1 Puan Aldığımız İçin Futbolcularımızı Kutluyorum.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İLK YARIDA GOL YAĞDIRAN TUZLASPOR İKİNCİ YARIDA DİNLENDİ

HIZLI YORUM YAP