DOLAR

32,2430$% -0.01

EURO

34,7206% -0.2

GRAM ALTIN

2.399,72%-0,38

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,25

BİST100

10.336,50%0,68

BİTCOİN

2033832฿%-0.43446

ETHEREUM

98531Ξ%-0.75515

a

TUZLASPOR GERÇEKLERİ BAŞARISIZLIĞINIZA KILIF ARAMAYIN

HEM FİKİR OLALIM BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLAYAMADINIZ

Tuzlaspor Bugün Sosyal Medya Hesaplarından Alınan Mağlubiyeti Geçen Senede Akıl Hocası Olan Kulübedekilerin Fikirleriyle Yola Çıkarak Şadi Yazıcı’ya Atmıştır.

Hem Fikir Olalım Birlik Beraberliği Sağlayamadığınız Gibi Sürekli Başkanı suçlamaktan Vazgeçin. Sonra Belediye Başkanın Eksiklerini Yazalım.

betist

Aynı Antrenmanı Yaptığınız Kocaeli Edis Spor Center Tesisleri ve Lüks Otelde Haftalardır Takım Olarak Bulunuyorsunuz Galatasaray Gibi Süper Lig Takımına Fark Atıyorsunuz Buraya Kadar Her Şey Güzel Takım Form Tuttu Transfere Gerek Yok Her Şey Süper Diye Lanse Ediliyor. Ligin Sonuncusu Balıkesirspor’a Mağlup Oluyorsunuz Sonra Suçlu Şadi Başkan. Ben Tanıyanlar Bilir Yenileceğimizi Hiçbir Antrenmanı İzlemeden Söyledim. Sonra da Hatayı Kendimizde Aramıyoruz 23 Maçı Tamamladık 3.Hocayı da Soyunma Odasında Gönderdiniz. Suçlu Belediye Başkanı Yok Öyle Yağma. Beyler, Kıymetli Tuzlaspor Yöneticileri Farkındamısınız Bilmiyorum Ama Burası TFF 1.Lig Kandilleşmek İçin Bir Yöneticiyi Arıyoruz Ulaşamıyoruz, Kurumsalaşamadık, Kenetlenemedik, Birlik Olamadık, Tuzlaspor Futbolcularını Eyüpspor’a Verdiniz Eyüpspor Zirvede, Diyarbekirspor Stadı Var Taraftarı Var Takım Başarısız Sorumlusu Kim Acaba Bunu da Açıklayacak Var Mı Merak Ediyorum. 

Sen Kulübeye Köklü Değişiklik Yapmadın Ki Galatasaray Kupa Maçında Bayan Yöneticiye Tekme Atan Adamı Sahanın İçinde Tutmaya Devam Ediyorsun ve Her Gelen Hocanın Yanına Veriyorsun. Formayı Değiştirmeyi Bilmeyen Adamı Saha İçine Sürüyorsun Takıma Primi de 1 Milyon Olarak Açıklıyorsunuz Takım Mağlup Oldukça Berabere Kaldıkça Hakeme El Kol Hareketi Yapmasına Müsaade Ediyorsunuz Adam Çıldırıyor Cesaret Alıyor Devam Ediyor. Oradan El Kol Hareketi Yapınca Durum Değişiyor Mu?

EVET GELELİM TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI’YA…

Başkan Yazıcının Futbol Sevdasını Tartışmam Tartışmaya Açanla Futbolu Konuşmam. Başkan Yazıcı’nın Tuzlaspor’a Sahip Çıkması İçin Günlerce Haftalarca Şikayet Dilekçileri Yazmış Sosyal Medya Hesaplarından Eleştirmiştim. Başkan Yazıcı Belediye’ye Olan Yükü Hafifletmek İçin Şirketleşme Yolunda Yaptıklarıyla Ünlü Futbolculara Verilen Kulüp Sonra El Değiştirilmiş El Değiştirince Sanki Başkan Bir Takım Söz Vermiş Gibi Yazanlar Şunu da Bilin Ki Tuzlaspor Çok Amaçlı Antrenman Sahaları İle Gece Maçı da Oynanacak Stadı İhale Aşamasına Kadar Getiren Tuzla’ya Kazandırmaya Çalışan Spor Toto İle Anlaşmasını Bizzat Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Kendisidir. Gecikmeler Yada Buna Benzer Aksamalar Oluyordur Bununla İlgili Daha Detaylı Bilgiyi İstişare Edecek Yada Etmesi Gereken İki Başkandır.

Hakan Kutlu’nun Takımın Başına Gelmesi Bir Hata (Şenol Fidan Doğru Hocaydı) Kulübün Sahibi Olan Büyük Emekler ve Paralar Harcayan Onursal Başkan Fevzi İlhanlı ve Onun Çok Çok Yakınında Birkaç Kişinin Emeklerine Yazık. Onun Dışında Hiç Kimse Yok. Kimse Tuzlaspor Sahipsiz Değildir Şeklinde Siyaset Olarak Prim Yapmaya Çalışmasın. Hangi Maça Geldiniz Takıma Sahip Çıktınızda Şimdi Siyasi Malzeme Yapmak İçin Sorup Soruşturuyorsunuz.  Basın Olarak En Çok Maça Giden Haber Yapan Gitmediğim Halde Haberlerini Yaptım/Yapıyorum. Onca Maça Gelenleri de Sanmayın Sevdası Tuzlaspor, Maça Gelenlerin Çoğu Hangi Takımla Maçın Oynandığını Dahi Bilmiyorlar. Sevdası Sadece Fevzi İlhanlı Bu da Gayet Normaldir. Bu Takım Normal Hesaplarıma Göre Ligden Düşmez Ama Tek Şart Herkes Kenetlenecek Birlik Olacak Takıma Sahip Çıkacak Kulübeyi Kökten Değiştireceksin, Fevzi Başkan da Kulübeye Karışmayacak (Fikir Verilebilir Maç Biter Hafta İçi İstişare Edilir) Altyapıya da Önem Veren Fevzi Başkan Takıma Moral Ver Futbol 3 İhtimalli Bir Oyundur Forma Değiştirmesini Bilmeyen Adamı Kadına Tekme Atan Yöneticiyi Hala Tuzlaspor Yönetimindeyse Önce Kendimize Bakmalıyız.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN SÜPER AMATÖRDE TEK TEMSİLCİSİ ORHANLISPOR FARK YARATIYOR

HIZLI YORUM YAP