DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

TUZLASPOR TÜM YORUMCULARI TERS KÖŞE YAPTI

ALTYAPI BU SENE ZİRVEDEN İNMİYOR A TAKIMLA BERABER U19’DA PLAY-OFF POTASINDA

TUZLASPOR TÜM YORUMCULARI TERS KÖŞE YAPTI

TUZLASPOR’UN TEKNİK SORUMLUSU GÖKAY KAVALCI, “PLAY-OFF POTASINDA OLMAK İSTİYORUZ”

SEYMEN GOL KRALLIĞINA ADAY

Tuzlaspor, Futbolda Gündemi Belirlemeye Devam Ediyor. İki Gün Önce Yönetim Kararıyla Teknik Direktör Şenol Fidan İle Yollarını Ayıran Mavi Beyazlılar Maç Günü Futbol Yorumcuları Özellikle Samsunspor Camiasından Haksız Eleştireler Alarak Çıktığı Dost Kulüp Eyüpspor Maçında 3-2 Mağlup Ederek Play-Off İddiasını Sürdürdü. İki Kulüp Başkanı ve Taraftarları Samimi Olunca Şikemi Oluyor. Futboldan Anlamayan Futbol Cahilleri Sanırım Böyle Yaptıkları İçin Herkesi Kendi Gibi Görüyorlar. Tuzlaspor Geçen Sene de Futbolunu Oynuyordu Bu Senede Bunu da Herkes Böyle Bilsin.

Son Haftalara Girilen 2021-2022 Sezonundan Futboldan Anlamayan Onca Yorumcu ve Futbolsever Geçen Senenin Hesabını Sormak İsteyen Herkese Yazdık Çok Biliyormuş Mu Gibi Yorum Yapmayın Gerçekleri Bilmiyorsunuz. Kulüplerden Menfaat Beklemeyin Çıkın Maçınızı Alın Şampiyon Olun Dedik Giresunspor Süper Lige Çıktı Samsunsporlular Kırk Laf Etti. Şimdi Buradan Yazıyorum Aynı Senaryo Aynı Hikaye Hiç Utanmanız Yok Mu?, Aynı Hikaye Gibi Yazılar Yazarak Paylaşan Samsunspor Başkanına, Taraftarına ve Medyasına İki Gündür Yazdıklarınızdan Dolayı Özür Dileyin. Kendi Beceriksizliklerinizi Tuzlaspor İle Örtmezsiniz . Tuzlaspor Yönetimi Teknik Direktör Konusundan Sıkıntı Yaşasa da Gökay Hoca Tecrübesiyle Galip Gelerek Spor Yorumcuları ve Sporseverleri de Ter Köşe Yaptı.

İki Kelime de Altyapıya Söylemek Lazım. Altyapıdan Sorumlu Yöneticiler Erol Arik ve Sedat Türedi Bu Sene Altyapıdan Birkaç Futbolcuyu Profesyonel Yaptı. Bunlardan Bir Tanesi de Seymen Attığı 19 Golle U19 da Gol Krallığına Yürürken Takım Olarak Gençler Göz Kamaştırıyor. Son 7 Maçın da 6 Galibiyet Bir Beraberlik Alan Tuzlaspor U19 Takımı Önümüzdeki Hafta Alacağı Galibiyetle Play-Off’a Kalmayı Garantileyebilir.

Tuzlaspor, Spor Toto 1. Lig’de Play-Off Adına Kritik Bir Öneme Sahip Maçta Eyüpspor’u Konuk Etti. Tuzlaspor Karşılaşmayı 3-2 Yenerek Kritik Bir Galibiyete İmza Attı.

TUZLASPOR, İLK YARIDA ŞANS VERMEDİ

Tff 1. Lig’de 8. Sırada Yer Alan Tuzlaspor, Kendi Sahasında Konuk Ettiği Bir Diğer İstanbul Ekibi Eyüpspor’a İlk Yarıda Şans Tanımadı. Onat Kutay Kurt’un 6. Dakikada Attığı Golle 1-0 Öne Geçen Tuzla Ekibi, Ahmet Yazar’ın 25. Dakikada Attığı Golle Farkı 2’e Çıkarmayı Başardı ve Devreyi 2-0 Önde Tamamladı.

9 DAKİKADA 3 GOL

Tuzlaspor Karşısında İlk Yarıyı 2-0 Geride Kapatan Eyüpspor, İkinci Yarı Rakibine Rahat Nefes Aldırmadı. 9 Dakikada 3 Golün Olduğu İkinci Yarıda Eyüpspor Farkı 1’e İndirmeyi Başardı. Ahmed Ildız İle 51. Dakikada Skoru 2-1’e Getiren Eyüpspor, Tuzlaspor’dan Gökhan Akkan’ın 54. Dakikada Attığı Gole Engel Olamadı ve Skor 3-1’e Yükseldi. Karşılıklı Atakların Olduğu Dakikalarda Bu Sefer 59. Dakikada Eyüpspor’dan Pa Dibba Sahneye Çıktı ve Skoru 3-2’e Getirmeyi Başardı.

Bu Sonuçla Play-Off İçin Umutlanan Tuzlaspor Puanını 49’a Çıkardı. Eyüpspor İse 51 Puanda Kaldı.

TUZLASPOR 3-2 EYÜPSPOR

STAT: Atatürk Olimpiyat

HAKEMLER: Cihan Aydın, Sezgin Çınar, Gökmen Baltacı

TUZLASPOR: Emre Koyuncu, Erhan Kartal, Posmac, Gökhan Akkan (Ferhat Öztorun Dk. 83 ?), Mehmet Coşkun (Mustafa Emre Can Dk. 64), Bardhi, Rotman, Sedat Şahintürk (Safa Kanlı Dk. 79), Çekdar Orhan (Diack Dk. 64), Ahmet Yazar, Onat Kutay Kurt (Harris Dk. 64)

YEDEKLER: Angeler, Kulakov, Mahsun Şarli, Ömer Gül

TEKNİK SORUMLU: Gökay Kavalcı

EYÜPSPOR: Emrullah Şalk, Popov (Mete Kaan Demir Dk. 46), Buatu, Yalçın Kılınç (Kemal Tokak Dk. 46), Bülent Uzun Bekir Yılmaz (Dk. 46 Ahmed Ildiz), Timur Temeltaş, Cenk Ahmet Alkılıç, Thill (Jesse Sekidika Dk. 82 ?), Pa Dibba, Umut Bulut (Enes Keskin Dk. 73)

YEDEKLER: Çağlar Şahin Akbaba, Enes Ersoy Öztürk, Caner Hüseyin Bağ, Mikail Okyar

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

GOLLER: Onat Kutay Kurt (Dk. 6), Ahmet Yazar (Dk. 25), Gökhan Akkan (Dk. 54) (Tuzlaspor), Ahmed Ildız (Dk. 51), Pa Dibba (Dk. 59) (Eyüpspor)

SARI KARTLAR: Rotman, Harris (Tuzlaspor), Timur Temeltaş, Enes Keskin (Eyüpspor)

TUZLASPOR-EYÜPSPOR MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto 1. Lig’in 36. Haftasında Evinde Eyüpspor’u 3-2 Mağlup Eden Tuzlaspor’un Teknik Sorumlusu Gökay Kavalcı, “Play-Off Potasında Olmak İstiyoruz.” Dedi.

Maçtan Sonra Katıldığı Basın Toplantısında Kavalcı, “Play-Off Potasında Olmak İstiyoruz. Maç İki Takım İçin de Önemliydi. 2-0 Öne Geçtikten Sonra İlk Yarının Sonlarına Doğru Oyundan Düşer Gibi Olduk.” Şeklinde Konuştu.

Kavalcı, “Galip Geldiğimiz İçin Çok Mutluyuz. İki Takımı da Göze İyi Gelen Futbolu Nedeniyle Tebrik Ediyorum.” Değerlendirmesinde Bulundu.

HAMZA HAMZAOĞLU: “HALA UMUDUMUZ VAR”

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu İse “Tuzlaspor’u Galibiyeti Nedeniyle Tebrik Ediyorum. 4-5 Kere Ciddi Anlamda Geldiler. Biz de Haftalardır Rakip Kalede Gol Arıyoruz. Bir Şeyler Ters Gidiyor.” Dedi.

Hamzaoğlu, “Hala Umudumuz Var Bu Kadar Maç Kazanamamamıza Rağmen Şansımız Devam Ediyor. Oyuncularıma da Bu Maçtan Sonra Söyleyecek Bir Şey Bulamıyorum.” İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLASPOR PLAY-OFF UMUDUNA TUTUNDU!

HIZLI YORUM YAP