DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

TUZSİAD’DAN FİLİSTİN HASSASİYETİ

TUZLA SANAYİCİLERİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ MUHTARLARI UNUTMADI

Tuzla Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TUZSİAD) Filistin’de İsraillilerin Saldırısında Çok Sayıda Vatandaşın Hayatını Kaybetmesi Nedeniyle Ülke Genelinde 3 Gün Yas İlan Edilmesiyle Haftalık Olağan Toplantısında Gerek Dışarda Gerek İçerdeki Tüm Bayraklar Yarıya İndirildi.

Ülke Genelinde 3 Gün Yas İlan Edildiğini de Hatırlatan Başkan TUZSİAD (Tuzla Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) Uğur Akçadağ, Haftalık Olağan Toplantısı Öncesi Basın Mensuplarına Önemli Açıklamalarda Bulundu. İsrail’in Gazze’deki Hastaneye Yönelik Saldırısında Yaşamını Yitirenler İçin Sayın Cumhurbaşkanımızın Tensipleriyle Ülkemizde 3 Gün Ulusal Yas İlan Edilmesi Nedeniyle Bizde Merkez Binamızda Bulunan Tüm Bayraklarımızı İndirdik. Gazze’de Vefat Eden Kardeşlerimize Cenab-I Allah’tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı Diliyorum” İfadelerini Kullandı.

Tuzla Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TUZSİAD) Başkanı Uğur Akçadağ ve Yönetim Kurulunun Toplantısına Misafir Olduğumuz Buluşmada, Daha Önce Açıklanan Vizyon, Misyon ve TUZSİAD Amaçlarında Tuzla İlçesinin ve Ülkemizin Ekonomik Büyümesine Katkı Sağlama Konusundaki Taahhüdümüzü Yineliyoruz. İş Dünyası, Sanayici ve İş İnsanları Olarak, Birlikte Çalışarak Tuzla’yı Daha Parlak Bir Geleceğe Taşıyacağımıza İnanıyoruz Dedi.

TUZSİAD Başkanı Akçadağ Yaptığı Açıklamalarda Tüm Sanayicilerimizi ve İş Adamlarımızı Ziyaret Ederek Tuzla ve Türkiye Ekonomisine Değer Katma Çalışmalarımız Hızla Devam Edecek İfadelerini Kullandı.

Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği (TUZSİAD), Uğur Akçadağ Başkanlığında Göreve Başlayan Yeni Yönetim Kurulu, Tuzla’da Çeşitli Sektörlerde Hizmet Veren Sanayici ve İş Adamlarını Bir Araya Getirdi. Yeni Yönetim Kurulunda Fatih Çakır, Yahya Sağır, Veysel Ertaş, Sedat Türedi, Abdülmuttalip Örs, Kürşat Özcan, Cemalettin Meral, Savaş Karaoğlanoğlu, Selim Çelik, Kadir Uslu, Yusuf Tursun, Özcan Özer, Yunus Emre Kantoğlu ve Haktan Özmen’den Oluşan Ekibin Yeni Dönemde Planlarının Arasında Birçok Proje Var. TUZSİAD’ın Geleceği İle Alakalı Planlanmasında Bahsederken Bir Köy Veya Yardım Derneği Olmadıkları Altını Çizen TUZSİAD Başkanı Akçadağ Yapacakları Sürpriz Projelerle Her Sanayicinin Yanında Olan Güçlü Yönetim Anlayışıyla Sadece Tuzla İle Sınırlı Kalmayan Tüm İstanbul’un Türkiye’nin Parmakla Gösterdiği Marka Değeri Yüksek, Vizyonu, Misyonu ve Çalışmalarıyla, Projeleriyle Çok Yakın Zamanında Herkesin Sahipleneceği Bir Yapı Olacaklarını Açıkladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Yönetim Kurulu Üyesi Olan Ayrıca Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Genel Koordinatörü Cemalettin Meral’e TUZSİAD Başkanı Uğur Akçadağ Tarafında Anlamlı Bir Plaket Takdim Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KASSAK BAŞKANI KURT MAHKUMLARIN ‘GENEL AF’ TALEBİNİ MECLİS’E İLETTİ

HIZLI YORUM YAP