DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

ÜÇYOL DERNEĞİ 6.GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI’NDA FİNAL COŞKUSU

Tokat Turhal İlçesi Üçyol Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÜÇYOL-DER) Düzenlediği 6.Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Büyük Heyecan Sona Erdi. Kıyasıya Mücadeleye Sahne Olan Turnuvada Şampiyonluğa İkinci Yarıda Buldukları Gollerle Aydın Gençliği Ulaştı.

Tokat Turhal İlçesi Üçyol Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÜÇYOL-DER) Düzenlediği 6.Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Büyük Heyecan Sona Erdi. Tokatlı Sanatçı, İş Adamları, Siyasetçilerin Yoğun İlgi Gösterdiği Kıyasıya Mücadeleye Sahne Olan Turnuvada Şampiyonluk da İlkyarısı Biçin Spor’un 2-0 Üstünlüğüyle Sona Erdi. İkinci Yarıda Coşan Aydın Gençliği Rakibini 5-3 Yenerek Şampiyon Oldu.

Yaklaşık 8 Hafta Boyunca 1 Takımın Bay Geçtiği 9 Takımın İştirakiyle Mücadele Ettiği Hafta Sonu Oynanan Birlik ve Beraberliğin Amaçlandığı Turnuvanın Final Maçında Büyük Çekişmeye Sahne Oldu. Aydınlıda Bulunan Kaan Halı Sahada Oynanan Final Karşılaşmasına MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, CHP Tuzla İlçe Başkanı Eren Bingöl, Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy, İBB Başkan Danışmanı Hasan Uzunyayla, Tuzla Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Bolat, Trend World Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Erdem, Meclis Üyeleri, Tokatlı İş İnsanları, STK Başkan ve Yöneticileri, Dernek Üyeleri İle Sporseverler İlgiyle Takip Etti.

ŞAMPİYONU İKİNCİ YARIDA GELEN GOLLER BELİRLEDİ

Büyük Bir Heyecana Sahne Olan Turnuvanın Son Gününde Aydın Gençliği ve Biçin Spor Final Maçıyla Bol Gollü Müthiş Bir Finale Sahne Oldu. Karşılaşmanın İlk Yarısında Biçin Spor Futbolunu Skora Yansıdı ve İlk Yarıyı da 2-0 Galip Bitirdi. İkinci Yarıda Aydın Gençliği Futbolcuları Sahne Alırken Karşılaşmayı da 5-3 Önde Bitirerek Turnuvanın Şampiyonu Oldular. Büyük Heyecana Sahne Olan Final Maçlarının Ardından Düzenlenen Törenle Dereceye Giren Takımlara ve Sporculara Kupa ve Madalyaları Takdim Edilirken, Katkı Sunan Derneklere ve Kişilere de Hediyeleri Verildi. Katkılarından Dolayı İş İnsanı Efe Zengin’in Plaketini de Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Levent Ayhan Takdim Etti. İkinci Olana Biçin Spor’a Tuzla Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Bolat Gram Altın Hediye Ederken, Kupalarını CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl Verdi. Madalyaları ve Şampiyonluk Kupasını Veren MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer Şampiyon Takım Aydın Gençlik Spor’u Ayrıca Çeyrek Altın İle Ödüllendirdi.

BAŞKAN ÜNAL ZEYLEKTEN BİRLİK DOLU MESAJLAR

Tokat Turhal İlçesi Üçyol Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÜÇYOL-DER) Başkanı Ünal Zeylek Final Maçının Ödül Törenin de Bir Konuşma Yaparak Dostluk Ve Kardeşlik Bağlarının Daha da Pekişmesine Vesile Olması Maksadıyla Düzenlenen Turnuvanın Amacına Ulaştığını Belirterek 9 Takımın Katılımıyla Gerçekleşen Turnuvamızda Şampiyonluğa Ulaşan Aydın Gençlik Spor’u Finalde Mücadele Eden Biçin Spor’u Organizasyonda Yer Alan Tüm Sporcularımızı ve Derneklerimizi ve Bizleri Destekleyen Tüm Hemşerilerimizi Gönülden Kutluyorum. Bu Vesileyle Sevgi ve Saygı Bağlarının Pekişmesine Vesile Olan Turnuvamızda Kazananın Dostluk ve Kardeşlik Olduğunu Bir Kez Daha Belirterek Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Sponsorların Adını Açıklayarak Desteklerinden Dolayı Plaket Verilirken Gol Kralına Ayakkabı, Sabah Dernek Merkezinde Düzenlenen Kahvaltıya Sponsor Olan Yoğun Saha Çalışmasından Dolayı Programa Katılamayan AK Parti Tuzla İlçe Yöneticisi Tokatlı Faruk Türkyılmaz da Teşekkür Edildi.   

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA MESLEKİ EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HIZLI YORUM YAP