DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

ULAŞTIRMA BAKANI AHMET ARSLAN ESAS HAKEM MİLLETTİR

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı’nda Iğdır Kars Ardahan Ağırlıklı İş Adamlı ve Doğu İle Güneydoğulu Kanaat Önderleriyle Buluşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı AK Parti SKM Başkanı Erdoğan Aydın Başkanvekili Suat Durak AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı 25. ve 26. Milletvekili Adayı Mustafa Özmen  Tuzla Belediye Meclis Üyeleri Eşlik Ettiler.

Programın Açılış Konuşmasını Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Sayın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Bizlerle Bir Araya Geldiğinden Dolayı Teşekkür Ediyorum. 16 Nisan Kazası Olmayan Bir Tarihtir. 16 Nisan’da Yasamanın Yürütmenin ve Yargının Ancak ve Ancak Milletin İradesinde Kendisine Ait Olacağı Bir Tarihtir. Demokrasimizin Bugüne Kadar Kullandığımız Ayaklarından 3’ünden Bir Tanesine Oy Kullanıp Evde Bekliyorduk. 16 Nisan’da Kullanacağımız Oylarla Demokrasimizi 2 Katına Çıkartacağız. İnşallah Bu Sistem Değişikliği Ülke ve Milletimiz İçin Hayırlı ve Uğurlu Olur. Yönetimde Çift Başlılığının Son Bulduğu ve Dünyadaki 1 Milyar 700 Milyonun Umudu Olabileceği Tek Güçlü ve Kudretli Ülke Olarak Asla Patinaja Düşmeden Gireceği Bir Tarihtir. Ülkemizin Yeniden Büyük Türkiye’ye Kavuşabilmesi İçin EVET’in Çıkmasıyla Ülkemizin Yürüyüşüne ve Büyüyüşüne İnşallah Hep Birlikte Şahit Olacağız Açıklamalarında Bulundu.

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Yaptığı Konuşmada “Tuzla’da Olmaktan, Sizlerle Bir Arada Olmaktan Dolayı Mutluyum. Bir Çoğunuz Gibi Benimde Doğduğum Yer Biraz Uzak, Biraz Irak. Bende 1977-2003 Yılları Arasında İstanbulluydum. Özellikle Tuzla’da Tersaneler Bölgesi’nde Kaynarca’da Pendik Tersanesi’nde Epeyce Mesai Sarfettik. Doğduğumuz Yer Önemli. Ama Ne Yazık ki Oralarda Doyma Şansımız Olmadığı İçin Buralara Geldik. Allah’a Şükür Doymak İçin Geldiğimiz Yerlerde Yerleştik. Doyduğumuz Yerde İkamet Ederken Doğduğumuz Yere Sahip Çıkmalıyız. Tuzla’da Tuzla Belediye Başkanımız İle ve Onun Ekibi İle Tuzla’nın Büyümesine, Tuzla’nın Kalkınması İçin El Ele Kol Kola Gayret Sarfetmeliyiz Dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Biz Sadece İstanbul’da Değil, Türkiye’nin Her Yerinde Büyük Projeler Yapıyoruz. Bölünmüş Yollar Yapıyoruz. 30 Saatte Kars’tan İstanbul’a Geldiğimizi Unutmadık” Diyerek Yaptıkları Projelerden Tek Tek Bahsetti.

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “ 14 Yılda 3 Kat Büyüdük. Pendik’ten Başlayarak Tuzla Üzerinden 3 Saatte Ankara’ya Gidiyoruz. 14 Yıldır Çok Güçlü Bir İktidar Olunca Bunlar Yapılıyor. Buradan Sabiha Gökçen’e 15 Dakikada Gidiyorsunuz. Oradan Türkiye’nin İstediğiniz Yerine 1 Saatte Gidiyorsunuz. 25 Havalimanını 55’e Çıkarttık. Bütün Bunları Ülkenin Kalkınması ve Büyümesi İçin Yapıyoruz. Tuzla’dan Çıkıp Osmangazi Köprüsüyle Bursa’ya 50 Dakikada Bölünmüş Yol İle Gidiyorsunuz. 2 Sene Sonra İzmir’e 2.5 Saatte Gidebilir Hale Geleceksiniz. Bunun Anlamı Ne İnsanımızın Yaşamasının Kolaylaşması Ülkemizin Ekonomisinin Büyümesi İçin. 14 Yılda 3 Kat Büyüdük. Ama 3 Kat Büyümek Bize Yetmez. Bir 3 Kat Daha Büyümek İçin Bir 14 Yıl Daha Bekleme Lüksümüz Yok” Dedi.

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan “Biz 15 Temmuz’daki Gibi Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olarak Daha Hızlı Büyümemiz ve Kalkınmamız Lazım. Bu Büyüme İçinde Tek Merkezden Yönetilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Kavuşmamız Lazım. 2023 Hedefine Çok Çabuk Yakalayalım. 2053 Hedefimize de 2030’larda Ulaşalım” Dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti’nin İlk Göreve Geldiği Dönemde Karşılaştığı Zorluklardan da Bahsettiği Konuşmada, “ Biz Bugün 3 Kat Büyümüşüz. AK Parti Olarak İlk Göreve Geldiğimiz Dönemden İtibaren Karşılaştığımız Zorluklar Olmasaydı Bugün 10 Kat Büyümüş Bir Türkiye Vardı. 2023 Hedeflerini Bugünden Yakalamış Olurduk Dedi.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine de Değinerek, “Bugün 58 Milyon Seçmen Var. Bunun 50 Milyonu Sandığa Gitmiş Olsa, 25 Milyon Seçmenden Bir Fazlası Cumhurbaşkanı’nı Seçecek. Cumhurbaşkanı Ertesi Gün Hükümeti Kuracak ve 5 Yıl Boyunca Ülkeye Hizmet Ettiğini Bilecek. 5 Yıl Sonra da Gidip Millete Hesap Verecek. Bu Ülkede Hükümetlerin Süresi Ortalama 16 Aydı. Şimdi Ne Diyoruz. En Az Seçmenin Yarısından Bir Fazlasının Oyunu Alacak Öyle Hükümet Olacak. Bu Sistemle 3 Yılda 3 Kat Büyüyeceğiz. Diyorlar Ki Tek Adam Olacak. Tek Adam Dediğin Kimdir? Ömür Boyu Başta Olur. Bir Defa En Fazla 2 Dönem. Vatandaşı Kucaklayacak, Yüzde 50’den Fazlasının Oyunu Alacak. 16 Nisan Çok Büyük Bir Fırsattır. Bu Fırsat Bir Daha Karşımıza Çıkmayabilir. Maşalara ve Hainlere Karşı Çok Büyük Fırsattır. Madem Halk Olarak Biz Hakemiz. Hakem Olarak En Doğru Kararı Biz Vereceğiz. ALLAH’ın İzniyle Sizlerin İzniyle Sizlerin Desteğiyle Çok Güçlü Bir EVET Çıkacak Dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Konuşmasının Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı AK Parti SKM Başkanı Erdoğan Aydın Başkanvekili Suat Durak AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Tarafından Mevlana İşlemeli Tablo Takdim Edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

REFERANDUM TAKVİMİ BELLİ OLDU

HIZLI YORUM YAP