DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

ÜLKÜ OCAKLARINDAN YENİ UYGULAMA “BİLGİ OCAKTA”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk Gençliği İçin Söylemiş Olduğu; “Gelecek Sizsiniz, Siz Geleceksiniz” Sözü Doğrultusunda, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Öncülüğünde Hazırlanan, Ülkü Ocaklarının Yeni Dijital Eğitim Platformu Olan ve Kısa Zaman İçerisinde Tüm Türk Gençliği’nin Beğenisini Kazanan Bilgi Ocakta Sitesinden Bahsetmek İstiyoruz.

Bilgi Ocakta, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Tarafından Hazırlanan; Başta Türk Gençliği Olmak Üzere Milletimizin Tüm Fertlerinin Kullanımına Tamamen Ücretsiz Olarak Sunulmuş Bir Eğitim Programıdır. Bilgi Ocakta; Öğretirken Eğlendiren, Eğlendirirken Düşündüren, Düşündürdükçe Geliştiren İçerikleriyle Türk Gençliğinin Kişisel ve Akademik Gelişimine Katkıda Bulunmayı Hedefler.

Okul Çağındaki Gençlerimizin Derslerine Yardımcı, Her Yaştan Bireylerin Aradığını Bulabileceği, Bilgi Yarışmasından, Test Çözümlerine, Sıra Dışı Bilgilerden, Tarihte Bugün Neler Olduğuna Dair Her Türlü Bilginin Kaynağı Bilgi Ocakta da Mevcuttur.

ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM MODÜLÜNDE

*LİSEYE HAZIRLIK

*ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK

*KPSS

*ALES

Testleri Yer Almaktadır.

İlerleyen Süreçlerde Bunlara TUS ve YÖK-DİL Gibi ÖSYM’nin Yaptığı Diğer Dersler de Ekleneceği İfade Edilmektedir.

Ayrıca Bilgi Ocakta da Her Gün Düzenlenen Bilgi Yarışmaları Mevcuttur.

*GENEL KÜLTÜR

*TARİH

*COĞRAFYA

*KÜLTÜR – SANAT

*MÜZİK

*SPOR

*EDEBİYAT

*SİNEMA

*DERGİLER KATEGORİLERİ YER ALMAKTADIR.

Bu Kategoriler İçerisinde Bulunan Binlerce Soruyla Hazırlanan Bilgi Yarışması Türk Gençliğinin Genel Kültürünün Arttırılması; Bilgi Dağarcığının Geliştirilmesi, İlgi Alanlarının Tespiti ve Bu Alanlarda Belli Düzeyde Yeterliliğe Ulaşılması Hedeflenmektedir. Soru İçerikleri; Türk Gençliğinin Milli Benlik Bilinci ve Manevi Değerleri Yönünden Gelişmesine Katkıda Bulunacak Nitelikte Hazırlanmıştır. Günlük, Haftalık ve Aylık Periyotlarda Hazırlanan Puan Tabloları İle Kullanıcılar Arasında Rekabet Ortamı Sağlanması; Bu Sayede İlerleme Kaydedilmesi Hedeflenmektedir.

Bilgi Ocakta Dijital Eğitim Platformunda Çocuklarımız İçin Hazırladığımız Eğlendirirken Eğiten Oyunlar, Çocuklarımızın Pedagojik Gelişimlerine Katkıda Bulunacaktır. Dört İşlem Becerisinin Geliştirilmesini Hedefleyen Matematik Etkinlikleri, Çocuklar İçin Boyama, Ülkemiz ve Dünyanın İçinde Bulunduğu Covid-19 Salgını ve Salgından Korunma Yolları İle İlgili Bilgileri Eğlendirirken Öğreten “Süper Zekâ” Oyunu İle Çocuklarımız, Boş Vakitlerini En İyi Şekilde Değerlendirecektir.

Sıra Dışı Bilgiler Kategorisinde İse Farklı ve Özgün Konularda Hazırlanan, Şaşırtırken Öğreten, Kullanıcıda Merak Duygusunu Uyandıran Kısa Bilgiler İle Türk Gençliğinin Genel Kültürünün Gelişmesine Katkıda Bulunulması Amaçlanmaktadır.

Tarihte Bugün Kategorisinde Kullanıcıların Tarihte, O Gün Gerçekleşmiş Önemli ve İlginç Olayları, Yapılan Buluşları ve “Tarihte İlk Olma” Özelliği Taşıyan Önemli Gelişmeler Hakkında Bilgi Edinebilecekleri Kısa İçerikler Yer Almaktadır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dergisi’nin Farklı Sayılarına Ait Yayın İçerikleri de Bilgi Ocakta Sisteminde Yer Almaktadır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Tarafından Farklı Tarihlerde ve Özgün Konularda Düzenlenmiş Seminerlerimizin Notları da Tüm Milletimizin Hizmetine ve Bilgisine Sunulmak Üzere Bilgi Ocakta Sisteminde Yer Almaktadır.

Bir Çok Alanda Öncü Olduğu Gibi Eğitimde de Öncü Olan Ülkü Ocaklarının Projelerini Takipte Kalın ve Her Hafta Düzenlenen Ödüllü Yarışmalarımızda Rekabete Ortak Olun!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’DEN ÇİN’E GİDECEK İLK BLOK İHRACAT TRENİ KARS’TAN GÜRCİSTAN’A UĞURLANDI

HIZLI YORUM YAP