DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2160415฿%0.31261

ETHEREUM

100752Ξ%1.25961

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA HABERLERİ
  • ÜNLÜ KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU SOSYOLOG YAZAR ‘ERDAL SARIÇAM’DAN KADINLARA ÖZEL EĞİTİM SEMİNERİ

ÜNLÜ KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU SOSYOLOG YAZAR ‘ERDAL SARIÇAM’DAN KADINLARA ÖZEL EĞİTİM SEMİNERİ

Ünlü Kadın Hakları Savunucusu, Sosyolog ve Biyografi Yazarı Erdal Sarıçam, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tuzla Temsilciliğinde Kadınlara Özel “İmaj ve Karizma” Adlı Bir Eğitim Semineri Gerçekleştirdi.

Yoğun İlgiyle Karşılanan Eğitim Seminerinde İmaj ve Karizma Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur, Kimler İhtiyaç Duyar, Nasıl Edinilir, Karizmanın Kitleler Üzerindeki Etkisi Nelerdir, Sosyal ve Siyasal Açıdan Karizma Ne Anlama Geliyor Gibi Sorulara Cevap Verildi ve Çarpıcı Örneklerle Konuya Açıklık Getirildi.

Tarihten ve Günümüzden Karizmatik İsimlerin İncelenmesiyle Başlayan ve Yer Yer Soru Cevap Şeklinde İlerleyen Seminerde Ayrıca, Tuzla Özel Mercan Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Fatma Yazıcı, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Bozdağ, Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Jandarma Teğmen İmran Uğur ve Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Kılıç Gibi Saygın ve Karizmatik Kadınlar Tek Tek İncelendi; Kendi Hayatlarından Örneklerle Neden Karizmatik Oldukları Üzerinde Duruldu.

Seminer Sonrası, Katılan Tüm Kadınlara Erdal Sarıçam Tarafından Kaleme Alınan ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Desteğiyle Yayınlanan “Aynı Göğün Yıldızları” Adlı Kitap Hediye Edildi. Bu Anlamda Yazdığı Birçok Kitapla Dikkat Çeken; Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Hakları Alanında Yaptığı Çalışmalarla Bilinen Erdal Sarıçam’ın İlerleyen Günlerde Farklı Eğitim Seminerlerinde de Görev Alacağı Kaydedildi.

TÜGVA Tuzla İlçe Temsilcisi Hakan Özgür’ün Hediye Takdiminin Ardından Sona Eren Seminerin, TÜGVA’nın Diğer Şubelerinde de Yapılacağının Planlandığı Bildirildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARINDA ŞAMPİYONLUK HEYECANI

HIZLI YORUM YAP