DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a
  • Selam Tuzla
  • TÜRKİYE HABERLERİ
  • UYSAL VE YAZICI SAHİPSİZ HAYVANLAR GÜNÜ’NDE DÜNYANIN EN MODERN İKİNCİ BÜYÜK HAYVAN BAKIMEVİNİ TUZLA’DA AÇTI

UYSAL VE YAZICI SAHİPSİZ HAYVANLAR GÜNÜ’NDE DÜNYANIN EN MODERN İKİNCİ BÜYÜK HAYVAN BAKIMEVİNİ TUZLA’DA AÇTI

Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Tuzla Belediyesi Anlamlı Bir Açılış Gerçekleştirdi. Yapımı Tamamlanan Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı. Sokak Hayvanlarının Tedavi Görüp, Koruma Altına Alınacağı Merkezin Açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Belediye Başkan Yardımcıları Müdürler Muhtarlar ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı’nın Dünyanın En Büyük İkinci Bakımevi Olduğunu Belirten İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “İstiyoruz ki Biz Sokakta Bir Hayvan Görüldüğü Zaman Kimse Ona Düşmanlık Etmesin. Yardıma Muhtaç İse Alo 153 Desin, Belediye Gereğini Yapsın. Bu Tesiste 29 Tane Ambulans Diyebileceğimiz, Sokak Hayvanlarını Taşıma Aracımız Var. Büyükşehir Belediyesi Olarak Bunun Bizim Bir Görevimiz Olduğunu Düşünüyoruz. İlçe Belediyelerinden de Talebimiz Beklentimiz Şu, Biz İlçe Belediyelerimizle Protokol Yapıyoruz, O Protokol Çerçevesinde İlçe Sınırlarında Sahipsiz Hayvanların Bakımı, Takibi Yapılacak İse O Protokol Çerçevesinde Bize Yardımcı Olmalarını İstiyoruz” Dedi.

Konuşmaların Ardından İBB Başkanı Uysal ve Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı İle Beraberindeki Heyet Açılış Kurdelesini Kesti. Açılışın Ardından Belediye Başkanları Uysal ve Yazıcı Bakımevini Gezdi. Bir Hayvanın Tedavisiyle İlgili Uzmanlardan Bilgi Alan Uysal İle Yazıcı Daha Sonra da Gerçekleştirilen Bir Operasyona Girerek Hayvana Yapılan Müdahaleyi Veteriner Hekimlerden Dinledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYE MECLİSİ’NDE YENİ DÖNEM KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

HIZLI YORUM YAP