DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

VEKTÖRLERLE MÜCADELE KUMPANYASI TUZLA’DA SAHNELENDİ

Vektörlerle Mücadele Kumpanyası, İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde Düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çevre Sağlığı Konusunda Toplumsal Farkındalığı Arttırmak ve Bilinç Oluşturmak Amacıyla “Vektörlerle Mücadele Kumpanyası” Adı Altında İş Aletleriyle Özel Bir Konser Verdi. İnsan ve Çevre Sağlığını Tehdit Eden, Sivrisinek, Kene, Fare, Karasinek Gibi Zararlıların Ortak Adı Olan Vektörler Konusunda Halkı Bilinçlendirmek İçin Sahnelenen, “Vektörle Mücadele Kumpanyası”nın Organizasyonuna Tuzla Belediyesi de Destek Verdi. İBB Sağlık Daire Başkanlığı Sağlık Ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü Vektörle Mücadele Birimi Çalışanı 23 Kişilik Ekip Tarafından Yazılan Tiyatro Oyunları ve Uyarlanan Türk Sanat Musikisi Eserleri İle Sergilenen Ritm Gösterisi Davetlilerden Uzun Süre Alkış Aldı.

Vektörle Mücadele Birimi’nin Alana Özel Kullanmış Olduğu Ulv Tankı, Motorlu Pülverizatör Tankı, Sırt Pülverizatörü, Dipper, Fare İstasyonu, Işık Tuzağı ve Motorlu Pülverizatör Gibi Ekipmandan Oluşturulan Ritim Grubu Enstrümanları İse Vermiş Olduğu Tınılar ve Sergilediği Canlı Performans İle İzleyicilere Muhteşem Bir Konser Yaşattı.

İŞİNİ YAPARKEN KULLANDIĞI EKİPMANLA SAHNEDEN MESAJ VERDİLER

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gösterinin Tuzla Halkıyla Buluşmasını Sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a Teşekkür Etti. İBB Sağlık Daire Başkanlığı Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü Vektörle Mücadele Birimi Çalışanlarını Tebrik Eden Başkan Yazıcı, “Tüm Kamu Kurumları Vatandaşlarımızı Bilinçlendiren Faaliyetlere Önem Veriyor. Kültür ve Sanat Faaliyetleri Topluma Verilecek Mesajların İletilmesinde, Bilinçli Bir Toplumun Oluşmasında Önemli Bir Araç Oluyor. İşini Yaparken Kullandığı Ekipman İle Gösteri Hazırlayan, Topluma Vereceği Mesajı Sahneye Taşıyan İBB Sağlık Daire Başkanlığı Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü Vektörle Mücadele Birimi’ni Tebrik Ediyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ KABİRLERİ BAŞINDA ANDI

HIZLI YORUM YAP