DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

YENİ TÜRKİYE YÜZYILINDA YENİ MECLİSE TALİP OLANLAR AK PARTİ’DE BULUŞTU

TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİNDE TUZLA’DA YEPYENİ DÖNEM!

https://youtu.be/ZWSG5_fOyPM

https://youtu.be/z23kEUQ-dTs

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen 2024 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Tuzla Belediyesi AK Parti Meclisi Üyesi Aday Adayları Tanıtım Toplantısı İlçe Binasında Gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Binasında İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında Gerçekleşen Toplantıya, Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, SKM Başkanı Tülay Kalav, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ceyda Sönmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Yeni Türkiye Yüzyılında Yeni Dönem Meclise Talip Olan Aday Adayları Katıldı.

2024 Yerel Seçimlerinin Önemine Değinen AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, “AK Parti’mizde Çok Sayıda Aday Adayı Başvurusu Oldu. Tuzla’nın Yapısına Uygun Olarak Temsil Kabiliyeti Yüksek Olan ve İlçemizi En İyi Temsil Edebilecek Adaylar Seçilecek. AK Partide Siyaset Yapmak Millete Hizmet Amacı Taşıyor. Yeni Türkiye Yüzyılında Başvurular Arttıkça Heyecanımız Arttı, Bu da Partimize Olan Güvenin, AK Partimize Tuzla’da Milletimiz Tarafından Büyük Teveccüh Olduğunun Bir Göstergesidir. Aday Adaylık Başvurularının Çok Olması Bizleri Mutlu Etti. Her Bir Aday Adayımız Bizim İçin Kıymetlidir, Değerledir. 2024 Yerel Seçimlerinde İlçe Yönetimimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımız, Mahalle Yönetimlerimiz ve Emek Veren Tüm Tuzla Teşkilatımızın Yoğun Gayretleri İle Dur Durak Bilmeden Çalışacağız, İnşallah Milletimizin Büyük Desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adayımız Sayın Murat Kurum’u, Tuzla Belediye Başkanlığı’na İse Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Şadi Yazıcı’yı Seçeceğiz. Siz Kıymetli Aday Adaylarımıza Başarılar Diliyorum. Katılımlarınızdan Dolayı Herkese Teşekkür Ediyorum” Dedi.

SKM Başkanı Tülay Kalav, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ceyda Sönmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Yaptıkları Açıklamalarda Seçim Hazırlıklarını Tamamladıklarını Bunun İçin Tüm Teşkilat Mensuplarımızla Hazırız ve Kararlıyız İfadelerini Kullandılar.

Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Yapmış Olduğu Konuşmada Tuzla’nın Yapılan Hizmetlerle Geldiği Noktayı Anlatırken Tuzla Bilir, Tuzlalılar Bilir Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir. Tuzla Belediyesinin Yapmış Olduğu Faaliyetler Hakkında Kısa Bilgiler Verdi. Yaşadığı Siyasi Tecrübelerden Yola Çıkarak AK Partide Görev Yapmanın Nasip Olduğunu ve Bulunduğu Siyasi Görevlerden de Gurur Duyduğunu İfade Etti.

2001 Yılından Bugüne Kadar Girmiş Olduğu Seçimlerde Üst Üste Oylarımızı Artırarak Çıktığımızı Milletimize Karşı Olan Sorumluluklarımızı Eksiksiz Yerine Getirmeye Çalıştığımızı ve 31 Martta Yapılacak Seçimlerde Terimizin Son Damlasına Kadar Akıtmamız Gerektiğini ve AK Partinin Mazlum Ve Mağdur Coğrafyaların Umudu Olduğunu, Son 5 Yılda İstanbul’da Yaşanan Fetret Dönemin Son Bulması İçin de İBB Adayımız Murat Kurum Beyefendinin Yanında Birlik ve Bütünlük İçinde Hareket Ederek de İstanbulluların Hak Ettiği Hizmete Kavuşmasını Sağlamak da Boynumuzun Borcu Olduğunu Altını Çizdi.

Yapılan Toplantı Sonunda Meclis Üyesi Aday Adaylarıyla İstişareler, Saha Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aktırılırken, İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur’un Yapmış Olduğu Kapanış Konuşmasının Ardından Toplantı Son Buldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA SEPET ÖRÜCÜLÜĞÜ SANATI

HIZLI YORUM YAP