DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

YEŞİLAY TUZLA ŞUBESİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ! KENAN YAZICI BAŞKAN OLDU

Yeşilay Tuzla Şube Başkanı Tülin Sayın Yapılan Kongrenin Ardından Görevi Eğitimci Kenan Yazıcı'ya Devretti.

Yeşilay Tuzla Şube Başkanı Tülin Sayın Yapılan Kongrenin Ardından Görevi Eğitimci Kenan Yazıcı’ya Devretti. Tülin Sayın Yeşilay İstanbul Anadolu Yakası Bölge Sorumluluğu Görevine Getirildi.

Yeşilay Tuzla Şube Kurucu Başkanı Tülin Sayın, Şube Merkezinde Gerçekleştirilen Kongreyle Görevi Kenan Yazıcı’ya Devretti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasının Ardından Yapılan Divan Seçiminde Divan Başkanlığına Nimet Mangan, Divan Başkan Yardımcılığına, Aytekin Akkurt, Katip Üyeliğine Hidayet Kakut Seçildi. Oluşan Divan Heyetin Ardından Gündem Maddeleri Divan Başkanı Tarafından Yönetildi. Oylanan Tüm Maddeler Oy Birliğiyle Geçilirken, Yeşilay Tuzla Şubesinin Bugüne Kadar Yaptığı Çalışmalar da Katılımcılara Okundu.

Kongrede Görevi Kenan Yazıcı’ya Devreden Tülin Sayın Yaptığı Konuşmada, “Tuzla’da Kuruculuğunu Hedef Alarak Oluşturmuş Olduğumuz Yeşilay Tuzla Şubesinin, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ailesinin Bir Parçası Olmasından Gurur Duyuyoruz. Derneğimizi Daha da Güçlü Hissediyoruz. Bu Süreçte Kuruluşundan Bu Yana, Bağımlılıklara Karşı Bizlerle Birlikte Savaşan ve Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Kaymakamımız Ali Akçay Beyefendiye, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Beyefendiye, Bağımlıkla Mücadele Üst Kurul Üyelerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze, RAM Müdürümüze, Hemşeri Dernekleri Platformu Başkanlarımıza, Gençlik ve Spor Müdürümüze, İlçe Sağlık Müdürümüze, Rehber Öğretmenlerimize, Tuzla da Bulunan Bütün Kamu Kurum Kuruluşu Müdürlerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Derneğimizin En Büyük Yapı Taşlarından Birisi Olan Kıymetli Yeşilay Üyelerimize Şahsım ve Tuzla Şubesi Adına Teşekkürlerimi Sunuyorum. Yeşilay Tuzla Ailesi Olarak, İnsan Sağlığına Zararlı Sigara, Alkol, Madde, Kumar ve Teknoloji Başta Olmak Üzere Her Kötü Alışkanlığa Karşı Hassasiyetimizi, Her Bulunduğumuz Ortamda Dile Getirmeye Çalışıyoruz. Gerek Tütün, Gerek Alkollün, Gerek Madde Bağımlılığının ve Günümüzde Bağımlılık Alanına Eklenen Teknoloji Bağımlılığının Toplumumuzda Meydana Getirdiği Hasar Ortadadır.  Bu Hasarların En Alt Seviyeye İndirilmesi Yegane Amaçlarımızdan. Biz Bu Amacımızdan Hiç Taviz Vermedik ve Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek İçin Mücadelemizi Sürdürmeye Tüm Hızımızla Devam Ettik” Dedi.

Yeşilay Tuzla Şube Kurucu Başkanı Tülin Sayın, 2020 Yılında Tuzla’ya Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM)’I Kazandırdıklarını, YEDAM İle Güçlerine Güç Katmayı Başardıklarını Belirterek, “ Tütün, Alkol, Madde, Teknoloji, Kumar Bağımlılarına ve Yakınlarına, Ücretsiz Psikolojik ve Sosyal Hizmet Desteği Veren YEDAM Kurumu, ‘Bağımlılıkla Mücadelede Başarının Sırrı: Tedaviye Devam Etmektir.’ Mesajıyla Tuzlamıza Hizmetini Sürdürmektedir” Dedi.

Tülin Sayın Konuşmasının Sonunda İse Yeni Başkan Kenan Yazıcı’ya ve Yönetimine Başarılar Dileyerek, “Görev Devri Yeni Arkadaşları Tanımamıza ve Dostlukların Oluşmasını Sağlayan Bir Husus. Yeni Başkanlık Görevini Alan Tuzla Şubesi Başkanı Kenan Yazıcı’ya Hayırlı Olsun Dileklerimi İletiyor, Layıkıyla Yerine Getireceğine İnanıyor Yeni Hayatlarında Aileleriyle Sağlık, Mutluluk ve Başarı Diliyorum” Dedi.

Tülin Sayın’ın Konuşmasının Ardından Yeşilay Tuzla Şube Yeni Başkanı Kenan Yazıcı, Yaptığı Konuşmada, “ Kurucu Başkanımız Tülin Sayın Başkanımıza Teşekkür Ediyorum. Kendisinin Bizden Sorumlu Koordinatör Olarak Bundan Sonraki Süreçte de Bizlere Desteklerinin Devam Edeceğini Biliyoruz ve Kendisiyle Omuz Omuza Çalışmaya Devam Edeceğiz. Yeşilay Tuzla Şubesi Olarak, İnşallah Bundan Sonraki Süreçte de Elimizden Gelen Neyse Daha Fazlasını Yapmak İçin Mücadele Edeceğiz. Bu Anlamda Özellikle Tuzlamızda Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Kurulmasıyla, Bunun Aktif Bir Şekilde Kullanılması Noktasında İhtiyacı Olan Tüm İnsanlarımızı Yönlendireceğiz. Bu Konuda Sizlere Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum ve Desteklerinizi Bekliyorum. İnşallah Bundan Sonraki Süreçte de İhtiyacı Olanlara Destek Olmaya Devam Edeceğiz. Bu Görevde Benimle Beraber Omuzlarına Sorumluluk Tüm Arkadaşlarımıza da Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Yapılan Konuşmaların Ardından Gerçekleşen Tuzla Yeşilay Şube Yönetimi Şu İsimlerden Oluştu;

ŞUBE BAŞKANLIĞINA,

KENAN YAZICI

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE;

1. AHMET KARAKAŞLI

2. SEMANUR YAVUZ

3. HASAN SÜSLÜ

4. DUYGU KESKİN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE;

1. NİMET MANGAN

2. EZGİ BURCU YILDIZ

3. MERAL ÖZDEMİR

4. HAYRİYE BOZKURTLAR

5. SALİH ÇETİN

DENETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE;

1. HİDAYET KAKUT

2. SELİM YILDIZ

3. ŞUAYİP AKMAN

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE;

1. BAYRAM AHMET ŞİŞMAN

2. ENSAR ACAR

3. AHMET YAMAN

GENEL MERKEZ GENEL KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE;

1. TÜLİN SAYIN

2. AYTEKİN AKKURT

3. HİDAYET KAKUT

GENEL MERKEZ GENEL KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE;

1-BURAK CANITEZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÛN MÜCADELE ETMELİYİZ.”

HIZLI YORUM YAP