DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

YEŞİLAY’IN “BIRAKABİLİRSİN” UYGULAMASI SİGARADAN KURTULMAK İSTEYENLERİN CEBİNDE

Bağımlılıklarla Mücadelesini Aralıksız Sürdüren Yeşilay, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü’nde; T.C. Sağlık Bakanlığı İle Birlikte Sigarayı Bırakmak İsteyenler İçin Geliştirdiği Bırakabilirsin Uygulamasını Tanıttı.

Bağımlılıklarla Mücadelesini Aralıksız Sürdüren Yeşilay, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü’nde; T.C. Sağlık Bakanlığı İle Birlikte Sigarayı Bırakmak İsteyenler İçin Geliştirdiği Bırakabilirsin Uygulamasını Tanıttı. Ücretsiz Olarak Cep Telefonlarına ve Tabletlere İndirilebilen Bırakabilirsin Uygulaması; Sigara Bırakma Hedefinin Konulma Aşamasından, Yaşanan Zorlukların Raporlanmasına Kadar Pek Çok Kolaylık Sağlıyor. Sigarayı Bırakma Konusunda Daha Fazla Desteğe İhtiyaç Duyanlar, Uygulama İçinden Tek Tıkla Yeşilay Danışmanlık Merkezi Danışma Hattı 115’e Ulaşabiliyorlar.

9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü’nde Herkese Sigaradan Kurtulma Çağrısı Yapan Yeşilay Tuzla Şube Başkanı Kenan Yazıcı Şunları Söyledi:

“Yeşilay Olarak, Tütün Bağımlılığı İle Mücadelede Önemli Adımlar Atıyor; Hem Bağımlılığın Oluşmasını Engellemek Hem de Bağımlılıktan Kurtulmaya Destek Olmak İçin Pek Çok Çalışma Yürütüyoruz. Bu Çalışmalarımıza Bir Yenisini Ekleyerek, Bırakabilirsin Mobil Uygulamasını Vatandaşlarımıza Sunmaktan Büyük Mutluluk Duyuyoruz. Artık Herkes Sigaradan Kurtulma Sürecinde İhtiyaç Duyduğu Desteği Uygulamamızdan Alabilecek. Bırakabilirsin Uygulaması; Sigarayı Bırakma Kararı Verenlerin Bırakma Sürecinde Onlara Destek Oluyor. Uygulama Kapsamında Sigarasız Geçen Gün Sayısı ve Sigara İçmeyerek Sağlanan Ekonomik Tasarruf Bilgiler de Yer Alıyor. Daha Fazla Desteğe İhtiyaç Duyanlar İse Ücretsiz Olarak Yeşilay Danışmanlık Merkezi Danışma Hattı 115’e Ulaşabiliyorlar. Herkesin Erişebileceği ve Her An Yanlarında Olacak Bir Uygulamayı Hizmete Sunmaktan Mutluluk Duyuyor; Tüm Vatandaşlarımıza 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü’nde ‘Bırakabilirsin’ Diyoruz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARI İKİNCİ DÖNEME SEMİNER PROGRAMIYLA BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP