DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068582฿%0.68849

ETHEREUM

107597Ξ%2.37196

a

YUNUS POLİSLERİMİZ, TUZLA KIZILAY’A KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

KIZILAY TUZLA ŞUBE BAŞKANI ADNAN KANITOĞLU: BİLİNMELİ Kİ POLİS TEŞKİLATIMIZ, SADECE BİR ÜNİTE DEĞİL, MİLLETİMİZİN SELAMETİ İÇİN KANININ SON DAMLASINI VERMEYE, FEDA ETMEYE ANT İÇMİŞTİR.

YUNUS POLİSLERİ: KIZILAY’IMIZ AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET VEREN DÜNYANIN SAYILI YARDIM TEŞKİLATLARINDAN BİRİSİDİR. ONUN İÇİN HERKESİN İHTİYAÇ DUYABİLECEĞİ KAN BAĞIŞ KAMPANYALARINA TÜM VATANDAŞLARIMIZI HASSASİYET GÖSTEREREK KATILMAYA DAVET EDİYORUZ.

BİRBİRİMİZE CANDAN BAĞLIYIZ

Türk Kızılay Tuzla Şubesinin Yürüttüğü Kan Bağışı Faaliyetlerine Gönüllü Olarak Katılan İstanbul Emniyetine Bağlı Tüm İlçelerin Yunus Polisleri Kan Bağışında Bulanarak Destek Oldu.

Ülkemizin Yaşadığı Asrın Felaketlerin Ardından Stokların Azalması Nedeniyle Millet ve İnsanlık Olarak Çok Zor Bir Süreçten Geçildiği, El Ele Verilmesi Halinde İse Aşılamayacak Hiç Bir Engelin Olmayacağı Düşüncesiyle Türk Kızılay Tuzla Şubesinin Yürüttüğü Kan Bağışı Faaliyetlerine Gönüllü Olarak Katılan İstanbul Emniyetine Bağlı Tüm İlçelerden 800 Yunus Polisi Kan Bağışında Bulanarak Destek Oldu.

Türk Kızılay Tuzla Şubesinin Yürüttüğü Kan Bağışı Kampanyası Devam Ediyor. Şube Başkanı Adnan Kanıtoğlu Yaptığı Açıklamalarda Her Zamankinden Daha Çok İhtiyaç Duyulan Kan, Her Birimizin de, Her An Kana İhtiyaç Duyabileceği İhtimalini Göz Önünde Bulundurarak Kampanyalarımız ve Etkinliklerimiz Artarak Devam Edecek. Bugün de İstanbul’umuzun Tüm İlçelerinden Görevlerde Bulunan Yunus Polislerimizin Kan Bağışına Şahit Olduk. Bilinmeli Ki Polis Teşkilatımız, Sadece Bir Ünite Değil, Milletimizin Selameti İçin Kanının Son Damlasını Vermeye, Feda Etmeye Ant İçmiştir. Allah Onlardan Razı Olsun. Bu Vesile İle Tüm Polis Teşkilatımıza Yürekten Teşekkür Ediyor Rabbim Ayaklarına Motorlarına Taş Değdirmesin İfadelerini Kullandı.

Yunus Polislerin Yaptığı Açıklamada Teşkilat Mensuplarımız Milletimizin Selameti İçin Canlarını Vermekte Hiçbir Zaman Tereddüt Etmemişlerdir. Bizler de Binlerce Şehidimizin Bize Bırakmış Olduğu Emanete Sahip Çıkmak Adına Canımızı ve Kanımızı Vermek İçin Hiçbir Zaman Tereddüt Etmeyiz. Kızılay Teşkilatımız Çok Güzide Bir Teşkilattır. Yapılan Hayırlı Kampanya Çerçevesinde Personelimiz Kan Bağışında Bulunuyorlar. Kan Vermenin Ne Kadar Kıymetli Olduğunu ve Sağlığa Faydalı Olduğunu Biliyoruz. Tüm Vatandaşlarımızı Kan Bağışına Davet Ediyoruz Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ORHANLISPOR ŞAMPİYON GİBİ

HIZLI YORUM YAP