DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

YUSUF COŞKUN, ŞADİ ABİ DİYE HİTAP ETTİ, BİNGÖLLÜLER GÖNÜLLERE MÜHRÜ VURDU

Bingöllü Meclis Üyesi Adayları Ali Cihan Sevilmiş ve Mustafa Çerci İle Bingöllü Dernek Başkanların Organizasyonuyla Aydınlıda Bulunan Yonca Pastanesinde Biraraya Gelen Bingöllü İş Adamları, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ve Dernek Üyeleri Birlik Beraberlik Mesajı Verdiler.

Kahvaltı Programın Onur Konukları Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Tuzla Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Kahvaltıda Buluşarak Pazar Günü Gerçekleşecek Olan Yerel Seçimler Üzerine İstişarede Bulundular.

Kahvaltının Ev Sahibi Olan Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Ali Cihan Sevilmiş Bizleri Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmayan Siz Dostlarıma, İş Adamlarımıza Yürekten Teşekkür Ediyorum. Onur Konukları Olarak Davetimize İcabet Eden Eski Kalkınma Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun ve Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’ya da Şükranlarımı Sunuyorum Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Selamlama Konuşmasında Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır. Yerelde Mezhebi Meşrebi Ne Olursa Olsun Gönül Belediyeciliği Ön Planda Tutarak Hizmette Ayrımcılık Yapmadık Yapmayacağız. Bizler Haftasonu Seçime Gireceğiz Sizlerde Yapılan Hizmetlere Göre Bizleri Değerlendireceksiniz Oy Vereceksiniz Bizler Gönül Ellerinde Kadın Kent Gönüllülerimizle Sizden Aldığımız Güç ve Destekle Yardımcı Olduk Eğitim Kenti Tuzla İçin Hiçbir Zaman Öğrencilerimizi Mağdur Etmedik. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Gürcüsü, Abhazası, Romanı, Boşnağı, Arnavuduyla, Alevisi, Sünnisiyle; Velhasıl 80 Milyon Bir Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız. Kardeş Olacağız, 260 Bin Tuzlalıyla Bunu Hep Birlikte Başardık.  Yine Sizlerle Başarmak istiyoruz İfadelerini Kullandı.

Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Hitaben Şadi Abi Bizlerin Gönüllerinde Yer Alan Bir Başkanımız. Burada 2009 Seçimlerinden Sonra Bingöle Hatta Adaklıya Kadar Gelerek Ziyaret Etmiştir. Buradaki Amacı Yöreyi Tanımak Bizlerle Beraber Olmak Hemşerilerime Değer Verdiğini Göstermektedir. Biz Kendisini O zamandan Beri Yakından Takip Ediyoruz Başarılı Hizmetlerini Katlayarak Yapan Çok Başarılı Bir Belediye Başkanı Bugün Bu Toplantıyı Organize Ederek İstedim ki Bilen Bilmeyen  Mezhep Ayrımı Yapmadan Tüm Hemşerilerim Doğu ve Güneydoğulu Kardeşlerimle Bir Araya Gelerek Desteklerini Göstersin 31 Mart da Yani Bu Pazar Günü Sandıklara Sahip Çıkarak ve Herkesin Eksiksiz Oylarıyla Üçüncü Döneminde de Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayımız Şadi Abimizi Seçmenizi İstiyorum Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA KIZILAY HER YERDE 30 BİN DİŞ BAKIM SETİ DAĞITTILAR

HIZLI YORUM YAP