DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

15 TEMMUZ DESTANINI YAZAN BU MİLLET UNUTMADI UNUTMAYACAK

FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün Darbe Girişimine Göğsünü Siper Eden ve Milli İradeye Sahip Çıkan Aziz Milletimiz, 15 Temmuz Destanı’nı Meydanlarda Yaşıyor. 15 Temmuz Destanı ve Milli Birlik Ruhu Tuzla’da Sahil Meydanında Yaşatılıyor.

15 Temmuz Destanı Anma Etkinlikleri, Tuzla Sahil Meydanında Düzenleniyor. Elinde Ay Yıldızlı Bayrağımızla 15 Temmuz Diriliş Ruhunu Yeniden Yaşamak İçin Alana Akın Eden Tuzlalılar, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Saygıyla ve Rahmetle Yad Etti. Tuzla Sahil Meydanında Düzenlenen 15 Temmuz Destanı Anma Etkinliklerine Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri ve Vatandaşlar Katıldı. Milli Birlik ve Beraberliğini Alanda Omuz Omuza Sürdüren Vatandaşlar, Dillerde Tekbirler, İlahiler İle 15 Temmuz Ruhunu Bir Kez Daha Yaşadı. Vatandaşlara Alanda Çay, Su ve Osmanlı Şerbeti İkram Edildi. Meydan, 15 Temmuz Destanı’nı Anlatan Fotoğraf Sergisi İle Çevrelendi.

TUZLALILAR, ŞUHEDA’NIN İZİNDE 15 TEMMUZ DESTANI’NI ANDI

Tuzla’da Düzenlenen 15 Temmuz Destanı Anma Etkinlikleri, Mehteran Takımının Konseri İle Başladı. Kur’an-I Kerim Tilaveti İle Şehitlerimizin Ruhuna Dualar Okundu. Ufuk Akın’ın Ezgiler ve İlahilerden Oluşan Konserinde Sema Gösterileri de Yer Aldı. Fehmi Demirbağ’ın Kendine Has Üslubu İle Gerçekleştirdiği Söyleşiyi Şuheda’nın İzinde İsimli Tiyatro Takip Etti.

Anma Etkinliklerin İkinci Gününde (12 Temmuz Çarşamba) Mehteran Gösterisi, Ufuk Akın İle Semazen Gösterisi ve Grup Genç Eserleriyle Programda Yer Alacak.

DÜNYA, 15 TEMMUZ’DA BİR MİLLETİN DESTAN YAZIŞINI İZLEDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, FETÖ/PDY Terör Örgütü İle 4 Yıldır Etkili Bir Mücadele Sürdürdüklerini, Örgüt Mensuplarının Yargı ve Bürokrasideki Paralel Yapılanması ve Engellemelerine Rağmen Mücadeleden Vazgeçmediklerini Hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bitiş Talimatına Kadar Demokrasi Nöbetlerine ve Anma Etkinliklerine Devam Edeceklerini Belirten Başkan Yazıcı, “Tarihimizde Çok Sayıda İsyanlar, Kalkışmalar, Acı Olaylar Olmuştur Ama 15 Temmuz’un Bir Benzeri Daha Yoktur. Çünkü 15 Temmuz Gibi Bir Kalkışmaya Verilen Halk Cevabı Tarihte Bir İlktir. Bunu Sadece Cumhuriyet Tarihi Olarak Söylemiyorum. Geçmişte Bununla İlgili Örnekleri İncelerseniz, 15 Temmuz Gibi Bir Direnişi Asla Göremezsiniz. Halkımızın ve Cumhurbaşkanımızın O Geceki Duruşu, Direnişi ve Tavrı Tarihe Geçti. Sadece Türkiye Değil, Dünya Tarihine de Geçti. Tüm Dünya Bir Milletin Destan Yazışını İzledi. O Gece Halk O Hain Kalkışmaya ‘Hayır’ Dedi. 15 Temmuz Hakikaten Demokrasi Tarihinde Bir Milattır. 15 Temmuz Bize Özgürlüğü ve Birlikteliği Öğretti. Birlik Olunca Pek Çok Şeyi Başarabileceğimizi Öğretti. 15 Temmuz Darbe Girişimini Unutmayacağız, Unutturmayacağız. Tuzlalı Vatandaşlarımızla Geçen Yıl 1 Ay Boyunca Meydanlarda Omuz Omuza Demokrasi Nöbetleri Tutmuştuk. Bu Sene de Nöbetlerde Birlikteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bitiş Talimatına Kadar Meydanlarda Olacağız” Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA PROTOKOLÜNDEN ŞEHİTLERİNE ZİYARET

HIZLI YORUM YAP