DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

AĞRILILAR FEDERASYONU TUZLA’DA DOĞDU

MEHMET UŞEN GÜVEN TAZELEDİ

İstanbul Ağrı Kültür Dernekler Federasyonu (İAKDF) 1. Olağan Kongresinde Genel Başkanı Mehmet Uşen Oldu.

Ağrı Tanıtım Günleri İle İstanbullu Hemşerilerine Memleket Hasretini Gideren İstanbul Ağrı Kültür Dernekler Federasyonu (İAKDF), İlk Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi. Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde Gerçekleşen Toplantıda Mevcut Başkan Mehmet Uşen, Tek Aday Olarak Girdiği Seçimde Tüm Delegelerin Güven Oyununu Alarak Başkan Seçildi.

İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Uşen’in Ev Sahipliği Yaptığı Kongreye; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, İBB Başkan Yardımcısı Hasan Uzunyayla, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kant, Tuzla MHP İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Volkan Beşiroğlu, Aydın Ağrılılar Federasyon Başkanı Üstün Yılmaz, Tuzla Ağrılılar Dernek Başkanı Abdullah Sayan, Çayırova Ağrılılar Dernek Başkanı Vezir Yıldız, Eleşkirt Goncalı Köyü Dernek Başkanı Hikmet Özmen, Ankara Ağrılılar Dernek Başkanı Cemal Teke, Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan, Ağrıspor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, Tuzla Belediyesi Hayvan Hakları Başkanı Funda Sevinç, Çok Sayıda STK Temsilcileri, Tuzla Başta Olmak Üzere Çevre İlçelerden İlçe Siyasi Parti Temsilcileri ve Çok Sayıda Ağrılı Hemşeriler Katıldı.

“HER KESİMİ KUÇAKLIYORUZ”

Başkan Uşen Dernek Yönetimi Olarak Sağlam Temeller Üzerine Kurulduklarını Belirtirken, “Fedakarlık, Özveri ve Çıkar Gözetmeden Toplumun Her Kesimini Kucaklıyoruz. Sevgi, Saygı ve Hoşgörü İle Yolumuza Devam Ediyoruz. Oluşturduğumuz Yönetimde; Bilgi, Hukuk, Gençlik, Kadın ve Kültür Komisyonu Gibi Bölümler İle İlerlemeyi Amaçlıyoruz. Naçizane Fikrim ve İsteğim Bir İlin Tanınması İçin Eğitim ve Kültürü Öne Alarak Sanat ve Spora Destek Vererek Daha İyi Yerlere Geleceğini Düşünüyorum. Desteksiz Hiçbir İşte Başarı Gelmeyeceğini Biliyoruz. Bizlere Bu Görevi Layık Gören Genel Kurula, Genel Kurulumuza Katılarak Destek Olan Sizlere ve Federasyonumuzun Oluşmasında Emeği Olan Bugün Burada ve Yarında Yanımızda Olacaklara ve Belediye Başkanlarımıza Siyasi Tüm Büyüklerimize Teşekkürlerimi Sunarım.” İfadelerini Kullandı.

Tüm Gayretini Hemşerileri İçin Harcayan Tuzla’da İkamet Eden Ağrılı İş İnsanı Mehmet Uşen’in Başkanlığında Kurulan İstanbul Ağrı Kültür Dernekler Federasyonu (İAKDF) Gerçekleşen 1.Olağan Kongresine Yeni Yönetim Şu İsimlerden Oluştu;

YÖNETİM LİSTESİ

MEHMET UŞEN (GENEL BAŞKAN)

SELAHATTİN DURSUN

CEVHER KILIÇ

ABDULLAH UĞUR

BELMA ÇILDIR

FUNDA SEVİNÇ

AYDIN YILBOĞA

EMRAH POLAT

CENGİZ SARI

VEZİR YILDIZ

ALİ İLİDİ

HİKMET ÖZMEN

ABDULLAH SAYAN

CEMAL TEKE

TAHSİN NAS

MEVLÜT YILMAZ

CEVDET ACAR

ŞERİF TATLI

NURSEN DURMUŞ

ABDULLAH BALTA

SABRİ SAYAN

İSRAFİL BUDAK

CEVDET BOZKURT

MEVLÜT İLİDİ

SEBAHATTİN ÇETİN

MEHMET LATİF KAYA

ABDULMECİT GÜLTEK

NECMETTİN YORULMAZ

KASIM GÜLTEKİN

METİN BERTAN

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MİMARSİNAN MAHALLE DANIŞMA MECLİSİ CONFETİLERLE YAPILDI

HIZLI YORUM YAP