DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

AHMET ÇABUK ‘MEMLEKETİMİN ÖĞRETMENLERİ’YLE ANLAMLI GÜNDE ÖZEL BULUŞMA

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Düzenlen “MEMLEKETİMİN ÖĞRETMENLERİ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR” Adlı Kahvaltı Programından Trabzon Şalpazarından Gelen 50 Öğretmenle Buluşarak Memleketi Trabzon Şalpazarında Eğitim Veren Öğretmenleri İstanbul’da Anlamlı Günde Misafir Etti.

Başkan Yardımcısı Çabuk Yaptığı Açıklamalarda Memleketimin Öğretmenleriyle Bir Arada Olmaktan Mutluluk Duyduğunu İfade Ederken Rabbimizin Bize Bir Emanet Olarak Verdiği En Değerli Varlığımızın Olan Yavrularımızı Emanet Ettiğimiz Öğretmenlerimizde Aldıkları Emanetleri Çağın Değişimi ve Dönüşümüne Katkı Sunacak En Değerli Varlık Olarak Görmeleri Gerekir. Bu Anlayışla Yavrularımızı Yetiştirmeleri Gerekir. Çocuklara Bakarken Sadece Çocuk Olarak Değil, Geleceğin En Önemli Bireyleri Gözüyle Bakmalılar. Öğretmenlerimizin Çoğunun Bu Anlayışta Olduğunu Düşünüyorum.

İnsanlık Aleminin Değişimine, Dönüşümüne Yönelik, Gerek İnsani, Gerekse İslami Alanda Katkı Sunmak İçin, Bu Mesleği Kendine Vazife Edinmiş, Amacı Türkiye’nin Bayrağının İnmemesi, Ezanının Dinmemesi, Ülkesinin ve Milletinin Kalkınmasından Gurur Duyan Bir Nesil Yetiştirmek İçin Gece Gündüz Çalışan, İlköğretimde Öğretmen, Lisede Hoca, Kuran Kursunda Hoca, Üniversite’de Öğretim Görevlisi Olarak Bildiğimiz Tüm Öğretmenlerimizin Gününü Tebrik Ediyorum. Rabbimden Hayatta Olanlara Sağlık Sıhhat İçinde Bir Ömür Diliyorum. Ahirete İrtihal Etmişlere de Rahmet Diliyorum.

Başkan Yardımcısı Çabuk Danışmanı Coşkun Kahraman İle Katıldığı Kahvaltıda Memleketi Şalpazarından Gelen 50 Öğretmenin Gününü Kutlayarak Duygu Yüklü Günde Anlamlı Hediye Takdim Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN DEMİRCİ’DEN TUZLA BİLECİKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET

HIZLI YORUM YAP