DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • TUZLA BELEDİYESİ
  • AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AV. BELMA SATIR; SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA VERİLEN HEDİYE KİTAP ÇEKİ ÇOK ANLAMLI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AV. BELMA SATIR; SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA VERİLEN HEDİYE KİTAP ÇEKİ ÇOK ANLAMLI

“BÜTÜN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA BU HEDİYE ÇEKİNDEN FAYDALANMALARINI TAVSİYE EDİYORUM” “GENÇLERİ BURADA GÖRMEKTEN DOLAYI ÇOK MEMNUN OLDUM”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Av. Belma Satır, Tuzla Belediyesi Tarafından Organize Edilen 4’üncü Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti. Tuzla Belediyesi Tarafından Sağlık Çalışanlarına İstediği Kitabı Alabilmeleri İçin Verilen Hediye Çeklerinin Çok Kıymetli Olduğunu İfade Eden Milletvekili Satır, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sağlık Çalışanlarımıza Kitap Hediye Çeki İkram Ediyormuş. Bence Bu Çok Güzel. Bütün Sağlık Çalışanlarımıza Bu Fuara Gelmeyi ve Bu Hediye Çekinden Faydalanmaları ve Buradaki Çok Değerli Kitaplardan Edinmelerini Tavsiye Ediyorum” Dedi.

Tuzla Belediyesi Tarafından Organize Edilen 4’üncü Kitap Fuarı Kapılarını Açtı. 150 Yayınevinin Binlerce Kitabını İnceleme Fırsatı Yakalıyorlar. Fuar Ayrıca, Önemli Misafirlere de Ev Sahipliği Yapıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Av. Belma Satır, Fuarı Ziyaret Ederek Yayınevleri Temsilcileri Ve Yazarlar İle Tek Tek Sohbet Etti. Belma Satır Ayrıca Ziyareti Sırasında Okurları İle Buluşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu’na Başarılar Dileyerek “İzi Kalır” ve “Pencere Kenarı” Kitaplarını İmzalattı.

“BÜTÜN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA BU HEDİYE ÇEKİNDEN FAYDALANMALARINI TAVSİYE EDİYORUM”

Tuzla Kitap Fuarı Hakkında Düşüncelerini de İfade Eden Milletvekili Belma Satır, Özellikle Sağlık Çalışanlarına Sağlanan Kitap Çeki İle İlgili Tuzla Belediye Başkanına Teşekkür Ederek Şunları İfade Etti. “Fuarı Gezerken Bir Şey Daha Öğrendim. Bundan Dolayı Çok Mutlu Oldum. Şadi Başkan’a Özellikle Bu Yüzden Teşekkür Ediyorum. Ruhu Doyuran Şey Kitaptır. Sağlık Çalışanlarımıza Özellikle Bir İmkan Sağlamış Şadi Yazıcı. Sağlık Çalışanlarımız Pandemi Döneminde Çok Yoruldular. Gece Gündüz Bizler İçin Hayatlarını Feda Edecek Kadar Aktif Oldular. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sağlık Çalışanlarımıza Kitap Hediye Çeki İkram Ediyormuş. Bence Bu Çok Güzel. Bütün Sağlık Çalışanlarımıza Bu Fuara Gelmeyi ve Bu Hediye Çekinden Faydalanmaları ve Buradaki Çok Değerli Kitaplardan Edinmelerini Tavsiye Ediyorum” Dedi.

“GENÇLERİ BURADA GÖRMEKTEN DOLAYI ÇOK MEMNUN OLDUM”

İstanbul Milletvekili Av. Belma Satır, “Pandemi Döneminden Sonra İstanbul’un Kültür ve Sosyal Hayatı Canlandı. Bugün Tuzla İlçemizdeyiz. Tuzla, İstanbul’un Gözbebeği İlçelerden Bir Tanesidir. Tuzla’nın Çok Başarılı, Genç, Dinamik Bir Belediye Başkanı Var. Dr. Şadi Yazıcı, Gençler İçin Çok Farklı Projeler Yapıyor. Bugün de Bu Projelerden Bir Tanesini Gezmeye Geldik. Tuzla Marina’da Kitap Fuarı Açıldı. Gençlerin Çok Rahatlıkla Ulaşabileceği, Ailelerin Çocuklarını Rahatlıkla Getirebileceği Bir Mekanda Kitap Fuarı Açılmış. Gençleri Burada Görmekten Dolayı Çok Memnun Oldum. Fuarın Sloganı da ‘Aşk İle Oku’. Bu Çok Daha Güzel Olmuş. Gençler Buraya Çevre İlçelerden Gelmişleri. Hem Kitap Satın Alıyorlar, Hem Sosyalleşiyorlar. Aşk İle Okuyorlar. Bu Projeye Emek Veren Başta Dr. Şadi Yazıcı ve Ekibi Olmak Üzere Herkesi Tebrik Ediyorum. Bütün İstanbulluları Bu Fuarı Gezmeye Davet Ediyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AŞK İLE OKU TEMALI TUZLA KİTAP FUARI’NA GENÇLİK AŞISI

HIZLI YORUM YAP