DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2055488฿%-0.92358

ETHEREUM

105111Ξ%3.02666

a

AK PARTİ TUZLA 2024’ÜN STARTINI VERDİ!

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI, MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANI, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI, MECLİS ÜYELERİ, “ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ” ŞİARIYLA GÖNÜL KÖPRÜLERİNİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, “YENİDEN İSTANBUL, YİNE TUZLA” Projesi Kapsamında 10 İstanbul Milletvekili, Teşkilat Mensupları ve Meclis Üyeleriyle İlçenin Dört Bir Yanında Kapı Kapı, Sokak Sokak, Mahalle Mahalle Gezerek Vatandaşlarla Buluştu. Ziyaretler de 14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde Gösterdikleri Teveccüh ve Güvenden Dolayı Teşekkür Ederek Mart Ayında Yapılması Planlanan Yerel Seçimlerde Destek Talep Etti.

“YENİDEN İSTANBUL, YİNE TUZLA” Temasıyla Aralıksız Mart Ayına Kadar Sürecek Programlar Kapsamında AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, Sokakları, Caddeleri, Meydanları Gezip; Haneleri ve İş Yerlerini Ziyaret Ederek Tuzla Halkıyla Kucaklaştı Hasret Giderdi. Tuzla İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Ekibiyle Buluşan AK Parti İstanbul İl SHİP Başkanı Akın Bayram ve AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan, Av.Serkan Bayram, Hulusi Şentürk, Yayha Çelik, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Tuğba Işık Ercan, Ümmü Gülşen Öztürk, İsmail Erdem, Nurettin Alan, Azmi Ekinci, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, İlk Olarak Tüm Mahallelerde Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleriyle Birlikte Cuma Namazını Eda Ettiler.

GÖNÜL GÖNÜLE BULUŞMALARIN STARTI VERİLDİ

Tevazu, Samimiyet ve Birleştirici Gücüyle Çalışan AK Parti Tuzla Teşkilatı, İlçenin 17 Mahallesinde 7’den 70’e Herkese Ulaşarak Hemşehrilerin Beklentilerini, Sorunlarını ve Önerilerini Milletvekili, Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri Birlikte Dinledi. “YENİDEN İSTANBUL, YİNE TUZLA” Projesiyle Vatandaşların Sesine Her Zaman Olduğu Gibi Yeni Bir Solukla Kulak Verdi. Her Daim Sahada Gönüllere Misafir Olan AK Parti Tuzla Teşkilatı Ziyaretlerde Notlar Aldı, Ya Kısa Gün İçin Söz Verildi, Ya da Anında Çözümleri Gerçekleştirilerek Hayata Geçti. AK Parti Tuzla Teşkilatı, “Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız” Şiarıyla Gönül Köprülerini Güçlendirmeye Devam Ediyor. 22 Yılda Oluşan Tecrübe ve Altyapı Hizmetleriyle Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Niyetiyle Çizilen Bu Rotada Tam Kadro Sahada Varlığını Gösterdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL’UN ABİSİ “SERTEL SELİM” GÜVEN TAZELEDİ

HIZLI YORUM YAP