DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AK PARTİ TUZLA GENÇLİĞİ, LGS’YE GİREN ÖĞRENCİ VE VELİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU!

Eğitim Kenti Tuzla’da Eğitimde de Her Daim Öğrencilere Destek Vermeyi Sürdüren AK Parti Tuzla LGS Sınavında da İlçe Genelinde Sınava Giren Binlerce Öğrenci ve Velilerini Yalnız Bırakmadı. Sınav Merkezlerinde Sınava Giren Binlerce Öğrenciye AK Parti Tuzla Gençliği Yeni Seçmen Birimi Sınav Sabahı İkramlarda Bulundu.

“Eğitim Kenti Tuzla” Sloganıyla Eğitimin Her Alanında Desteklerini Sürdüren AK Parti Tuzla, Liseye Geçiş Sistemi (LGS) Sınavına Giren Öğrenci ve Velilerin Heyecanına Ortak Oldu. Sınav Öncesinden Hazırlıkları Başlatan AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Sınava Giren Binlerce Öğrenciyi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur’un Başarı Dilekleri ve Sınav İkramları İle Karşıladı.

AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Yönetimi Günler Öncesinden LGS Sınavına Girecek Öğrenciler İçin İlçe Binasında Hummalı Bir Çalışma Başlatarak Su, Meyve Suyu, Kek, Gofret, Maske, Dezanfektan ve Kolonya Olan Paketlerle Öğrenci ve Velileri Sınav Sabahı Karşıladı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı Yaptıkları Açıklamada LGS Sınavına Girecek Çocuklarımız Bir Yıl Boyunca Gerekli Gayreti Göstererek Gerek Okullarında Gerek Uzaktan Eğitimle Çalışmalarını Sürdüler. Covid-19 Sürecinde Zorlandılar Fakat Çalışmaya Devam Ettiler. Bugün Öğrencilerimizin Hedeflerine Ulaşmasını Sağlayacak Bir Gün. Hayat İnişleri, Çıkışları Olan Bir Yolculuktur. Sevgili Gençler, Hayat Daima Fırsatlarla ve Yeni Ufuklarla Doludur. Bizler ve Aileleriniz Sizi Çok Seviyor. Sınava Giren Tüm Öğrencilerimize Başarılar Diliyoruz Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

24 AYAR ERZİNCANLILAR YÖNETİMİ, TUZLA’DA BASINLA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP