DOLAR

32,3476$% -0.09

EURO

34,8740% 0.15

GRAM ALTIN

2.386,57%-0,41

ÇEYREK ALTIN

3.938,00%0,12

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

1998125฿%4.38498

ETHEREUM

99291Ξ%2.72786

a

AK PARTİ TUZLA İLÇE TEŞKİLATI YOĞUN KATILIMLA İFTARDA BULUŞTU

ERDOĞAN AYDIN ADI YAŞATILACAK BAŞKAN AV.TALHA TAYFUR: RAMAZAN BİR OLMAK, BİRLİK OLMAKTIR

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetimi, Mahalle Yönetimleri, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarıyla Birlikte Milletvekilleri, İl Yöneticilerin ve Belediye Başkanın Katıldığı Geleneksel Teşkilat İftar Programında Bir Araya Geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetimi, Mahalle Yönetimleri, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarıyla Birlikte Milletvekilleri, İl Yöneticilerin ve Belediye Başkanın Katıldığı Geleneksel Teşkilat İftar Programında Bir Araya Geldi. Teşkilat Mensubu Erdoğan Aydın’ı Kaybetmenin Üzüntüsünü Yaşayan AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı İftar Öncesi Merhum Erdoğan Aydın Adına Okunan Kuran-I Kerim ve Edilen Dualarla İftarını Gerçekleştirdi. Merhum Aydın’ın ismini Yaşatmak İçin Çalışmalara Başlandığı da Edindiğimiz Bilgiler Arasında.

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinden Gerçekleştirilen İftar Programına İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Ev Sahipliğinde, AK Parti İstanbul Milletvekili Av.Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Tuzla Sorumlusu Barış Özerol, İl Yöneticisi Ali Sevinç, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Sorumlusu Tülay Taştan, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İlçe Yöneticileri,  Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve Yönetim Kurulu, Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Tam Kadro Katıldı.

Yemeğin Ardından Birlik ve Beraberliğin Önemine Değinen Protokol 2023 Seçimlerinin de Önemine Değinen Konuşmalar Yaptılar. İftar Programı Öncesi Tüm Masaları Dolaşarak Teşkilat Mensuplarını Selamlayan İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Gazetemize Açıklamalarda Bulunarak “Ramazan Ayı Birliğimiz ve Beraberliğimizin Pekişmesi İçin Bir Fırsattır. Aramızdaki Bu Beraberliği Perçinlemek İçin Ramazan Ayını Bir Fırsata Dönüştürme Gayreti İçindeyiz. Rabbim, Birliğimize ve Beraberliğimize Göz Dikenlere Fırsat Vermesin. Tuzla’mızda AK Kadrolarımıza Güvenimiz Tamamdır 2023 Tamam İnşallah, Rabbim Nice Ramazanlara Ulaşmayı Nasip Etsin” İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK KADIN TUZLA ŞEHİTLER HAFTASINDA TÜM ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

HIZLI YORUM YAP