DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

AK PARTİ TUZLA’DA MAHALLE DANIŞMA MECLİS TOPLANTILARINA ŞİFA MAHALLESİNDEN BAŞLADI

AK PARTİ ŞİFA MAHALLE DANIŞMA MECLİSİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Tuzla’da, Şifa Mahalle Danışma Meclis Toplantısı Yoğun Katılım ve Coşkulu Bir Atmosferde Gerçekleştirildi. Toplantıya Katılan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yoğun İlgi Gördü.

Şifa Gençlik Meclisi Salonunda Düzenlenen Mahalle Danışma Toplantısında Geride Bırakan Sürede Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi. Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Tevfik Şahin’in Yaptığı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla Başlayan Şifa Mahalle Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı, Meclis Üyeler, İlçe Teşkilatı, Şifa Mahalle Temsilcileri ve Çok Sayıda AK Partili Üye Katıldı. 

Toplantının Açılış Konuşmasını Yapan Şifa Mahalle Başkanı Hayati Der Mahalle Teşkilatı Olarak Üstüne Düşeni Yapmak Adına Çalışmalarına Hızla Devam Ettiğini Söyledi. İlçe Başkanlığı Verdiği Görevleri En Hızlı Bir Şekilde Yapmak ve Yapabilmek Adına Mahalle Yönetimimizle Beraber Bir ve Beraber Çalışmalarımız Devam Ediyor Dedi

Mahalle Danışma Meclisin İlkinin Gerçekleştiği Şifa Mahallesi Danışma Meclisinde Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr Şadi Yazıcı Yakın Zamanda Mısır’a Gittiğini Buraları Gördüğünü Türkiye’den 40 50 Yıl Geriden Geldiğini İfade Ederken “Gönül Belediyeciliği” Anlayışından Asla Taviz Vermediklerinin Altını Çizerek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Önem Verdiği Gönül Belediyeciliği Kavramı Çerçevesinde Sıkılmadık El Girmedik Gönül Bırakmamak İçin Çaba Sarf Ettik. Sorunu Yerinde Tespit Etmek Adına Mahalle Toplantıları Gerçekleştirdik. Her Hafta Gençlerle Buluşuyoruz. Perşembe Günleri Halk Günleri Yapıyoruz Bire Bir Görüşmek İsteyenler İçin de Randevu Veriyoruz. Kapımız Vatandaşımıza Sonuna Kadar Açık 2023 Seçimlerinin Önemine de Değinerek Şifa Mahallesi Olarak Yüzde 70 Sözünü Alan Başkan Yazıcı Şifa Mahallesi Yüzde Olursa Tuzla Yüzde 60 Kesin Dedi. Teşkilat Olarak Daha Çok Çalışmalıyız Daha Çok Gönüllerde Yer Almalıyız İfadelerini Kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur da Yaptığı Konuşmada Sahildeki Kayaların Yüzüne Şekil Veren Dalgaların Gücü Değildir, İstikrarıdır. Şifa Mahallesi, Bu Açıdan Bakıldığı Zaman Bizim Davamızın Sıkı Çalışmaları Neticesinde Her Dönemde Destek Vererek Bunu Sağlayan Unsur Olarak Karşımıza Çıkıyor. Şifa Mahallemiz Her Zaman AK Parti’ye ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a En Güçlü Desteği Veren Mahallelerin Başında Geliyor” İfadelerini Kullandı.

Talha Başkan Tuzla’da AK Parti’nin 2023 Gibi Belirlenen Hedeflerde Başarıya Ulaşması İçin Kenetlenerek Çalışmaları Gerektiğini Söyledi. İl Başkanlığımız Tarafından Yıl Sonuna Kadar Belirlen Üye Çalışmalarına Teşkilat Olarak Başladıklarını Altını Çizerken Tuzlayı Mahalle Mahalle Sokak Sokak Dolaşarak Hem Ziyaret Ediyoruz Hem de Üye Yaparak Partimize Kazandırmaya Devam Ediyoruz. Ak Partimizin Tuzla’da 45 Bin Civarından Üyesi Olduğunu da Altını Çizdi. AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı Olarak, ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ Şiarını Benimsedikleri İfade Eden Tayfur, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğin AK Partinin Hedeflerine Ulaşması Yönünde Her Zaman Üzerine Düşen Görevi Yapacağına ve Hizmet Edeceğine Söz Verdi. Buna Tüm Teşkilatın Hassasiyet Gösterdiğini Tuzla’da Tüm Teşkilatlarımıza Güvenim Tam Şeklinde Konuştu.

Danışma Meclisinde Dilek ve Temenniler Bölümünde Partililer Tarafından Sorulan Sorulara da İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı Yaptıkları Konuşmalarda Cevapladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GENÇLERİN ABİSİ ŞADİ BAŞKANA BİR ÖDÜL DAHA

HIZLI YORUM YAP