DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

AK PARTİ VEKİLLERİ TUZLA’YI KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI!

AK PARTİ VEKİLLERİ TUZLA’NIN MAHALLELERİNDE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli İle İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kaan, Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk, İstanbul’un 8 Organize Sanayi Bölgesinden 5’ine Ev Sahipliği Yapan ve Dünyanın En Önde Gelen Grup Şirketlerine Ev Sahipliği Yapan Tuzla’da Sanayicilerle ve Mahalle Esnaflarına Çıkarma Yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli İle İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kaan, Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk, Tuzla’nın Mahalleleri ve Sanayileri, Hastanelerin Acilini, Taksi Durakları, Dernekleri Tek Tek Gezerek Vatandaşların İstek, Talep ve Görüşlerini Dinledi.

AK PARTİ VEKİLLERİ TUZLA’NIN MAHALLELERİNDE

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuzla İlçe Teşkilatı ve Milletvekilleri, “Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız” Sloganıyla Sahaya İnerek Vatandaşlarla Yüz Yüze ve Birebir Görüşmeler Gerçekleştirdi.

Tuzla’nın Genelinde Gerçekleştirilen Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli İle İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kaan, Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk Katıldı.

Milletvekillerinin Ziyaretlerine, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenasarı, Teşkilat Mensupları ve Belediye Başkan Yardımcıları Eşlik Etti.

VEKİLLERDEN KONUYLA ALAKALI İLGİLİLERE TELEFON

İlk Olarak Tuzla İlçe Başkanlığı’nda İstişarelerde Bulunan AK Parti Heyeti, Daha Sonra Tuzla’da Saha Çalışmaları Kapsamında Esnaf ve Sanayicilerle İle Buluştu. Burada Çalışanlarla da Biraraya Gelerek İstişarelerde Bulundu. Vatandaşlarla Birebir İlgilendi. Vekillerin Ziyaretlerine Gittikleri Mahallerde Samsun, Giresun, Derneklerini de Ziyaret Ederek Burada Dernek Yönetimleri ve Üyeleriyle Hasbihal Etti Hasret Giderdiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin Giresunlular Derneği Ziyaretinde Kendisine İletilen Sorunlara Konuların İlgililerini Arayarak Anında Çözüm Üretmesi Uzun Süre Alkışlara Neden Oldu.

Vizyon ve 2023 Hedeflerini Sokak Sokak Gezerek Anlatan Vekiller, Mahallelerde Sıkılmadık El Bırakmadı, İlçe Sakinlerinden Gelen Talepleri Dinleyerek, Tek Tek Notlar Aldı.

Azim, Gayret ve Kararlılık Parolasıyla, Başta Esnaf Olmak Üzere Bütün Kesimlerle Bir Araya Gelen AK Parti Vekillerinin Tuzla’daki Saha Çalışması İlçe Sakinleri, Esnaflar, Sanayiciler, Fabrika Çalışanları ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Dernek Üyeleri ve Taksici Esnafı Tarafından Memnuniyetle Karşılandı.

TALEPLER NOT EDİLDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli İle İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kaan, Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Kadın Kolları Başkanı Dr.Tuğba Arslanoğlu Karakaya, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenasarı, Teşkilat Mensupları ve Belediye Başkan Yardımcıları Talepleri Dinleyerek Çözümleri İçin Notlar Aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TALHA BAŞKANIN MUTLU GÜNÜ

HIZLI YORUM YAP