DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

AK PARTİ’DEN SİYASİ PARTİLERE ÇIKARMA

TALHA BAŞKAN’DAN SİYASİ PARTİLERE İADE-İ ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve İlçe Yönetiminden Oluşan Heyet, İlçedeki Siyasi Partileri Ziyaret Ederek Başkan ve Yöneticilerle Bir Araya Geldi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur ve İlçe Yönetiminden Oluşan Heyetle İlçedeki Siyasi Partileri Ziyaret Ederek Başkan ve Yöneticilerle Bir Araya Geldi. Talha Başkanı ve Yanındaki Heyet Ziyarette Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “DAHA ADİL BİR DÜNYA MÜMKÜN” İsimli Kitabını Hediye Etti.

Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin ve Yönetimi, Demokrat Parti İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran ve Yönetimi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Resul Kılıç ve Yönetimlerine İade-İ Ziyaret Gerçekleştiren AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Ortak Paydamız Olan Tuzla Başlığı Altında Toplanmak İstiyoruz, Bu Sebeple de Siyasi Partilerimizi Ziyaret Ederek, Fikir Alışverişinde Bulunuyoruz Dedi. Her Şey Tuzla ve Tuzlalı İçin Diyen Tayfur, Siyasi Parti Çalışmalarımızda da Bu Düşünceyi Kendimize Düstur Edinerek Hizmet Vermeye Çalışıyoruz Diye Konuştu.

Görev Geldiğimiz 1’nci Yılımızda Dönem İçerisinde İlçe Binamızda Bizleri Ziyaret Eden İlçe Başkanlarımıza İade-İ Ziyaret Ederek Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “DAHA ADİL BİR DÜNYA MÜMKÜN” İsimli Kitabını da Hediye Ederek Ziyaretlerimizi Gerçekleştirdik Bizleri Misafir Eden İlçe Başkanlarımıza Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.  

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARI EĞİTİM BİR-SEN’E BAĞLI OKUL MÜDÜRLERİYLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP