DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

AK TUZLA TÜM MAHALLELERDE ESNAFI SIK SIK ZİYARET EDİYOR

TALHA BAŞKAN: “AK PARTİ HALKIN VE ESNAFIMIZIN YANINDADIR.”

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından İlçenin 17 Mahallesinde Eş Zamanlı Olarak Partililer Esnafı Ziyaret Etti. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur’unda Katıldığı Ziyaretlerde Esnaflara Hayırlı İşler Temennisinde Bulundu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur Başkanlığından Tüm Esnaflar Aynı Anda Ziyaret Ederken , “AK Parti Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde 20 Yıldır Olduğu Gibi Bugünde, Destek Paketleri, Vergi İndirimleri, Yasal Düzenlemeler İle Esnafımızın ve Halkınızın Yanında Olmaya Devam Ediyor.” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tüm Mahallerde Eş Zamanlı Olarak İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Başkanlığında, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, 3 Kademe Mahalle Teşkilatları İle Tam Kadro Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi. Tuzla Esnafını Ziyaret Edip İstek ve Önerilerini Dinlediler.

Esnaf Ziyaretleri İle Sahada Çalışmalarını Sürdürdüklerini İfade Eden Başkan Tayfur, Her Fırsatta Tuzla Halkı İle Bir Arada Olmaya Gayret Ediyoruz. AK Parti’nin 20 Yıllık İktidarındaki Artan Başarı İvmesinin Altında Yapılan Hizmetlerle Birlikte, En Önemli Olan Vatandaşlarımızın Gönlünü Kazanmak, Vatandaşımız İle Aynı Sevgi Dilini Konuşmak Olduğunu Biliyoruz. Milletimiz İle Birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Hem Türkiye’nin Emin Adımlarla 2023 Hedeflerine İlerlemesini Amaçlıyor, Hem de Halkın Taleplerini Ayağına Giderek Dinliyoruz Dedi.

Ziyaretlerin Sonunda Gazetemize Açıklamalarda Bulunan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av.Talha Tayfur Gücünü Milletten Alan Bir Partinin Temsilcileri Olarak, Biz Tuzla Teşkilatı Olarak Tuzla’da Milletimiz İle Birlikte Toplumumuzun Her Kesimiyle İstişare Ediyor, Görüş Alışverişinde Bulunuyoruz. Her Zaman Halkının ve Esnafının Yanında Olan, Öneri ve Düşüncelerini Merkeze Alan ve Buna Göre Çalışmalarını Şekillendiren Bir Siyaset Anlayışını Yine Bundan Sonraki Yol Haritamız da da Sürdürmeye Devam Edeceğiz Açıklamalarında Bulundu.

BAŞKAN TAYFUR: MÜBAREK AYIN İNSANLIĞA, BARIŞ VE AFİYET GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Ramazan Aynın Hayırlara Vesile Olmasını Dileyen Başkan Tayfur, ‘Rabbim, Bizleri ve Ülkemizi Şerden Korusun; Oruçlarımızı Kabul Etsin; Yolumuzu ve Bahtımızı Açık Eylesin… Beden ve Ruhlarımızın Terbiye Ayı Olan Ramazan-I Şerif’in Faziletlerini İdrak Edenlerden Olmayı Temenni Ediyor; Bu Mübarek Ayın Ülkemize, Tüm İslam Alemine ve İnsanlığa, Huzur, Barış ve Afiyet Getirmesini Diliyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ’DEN YAŞLI VE ENGELLİLERE ZİYARET

HIZLI YORUM YAP